TRES90’s! Όσα είπαμε με τη Δήμητρα Δανίκα και το TRESemmé για την επιστροφή των 90’s στα μαλλιά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
TRES90’s! Όσα είπαμε με τη Δήμητρα Δανίκα και το TRESemmé για την επιστροφή των 90’s στα μαλλιά

Η Διονυσία Καλαποθαράκου και η Χριστίνα Χρόνη, υποδέχτηκαν τη Δήμητρα Δανίκα, hair expert του TRESemmé, και μίλησαν για τα πιο hot, 90’s χτενίσματα που θα κάνουμε την επόμενη σεζόν.

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη έχει ήδη ξεκινήσει. Κάθε σεζόν, ο «μήνας της μόδας» έχει σαν αφετηρία του το Μεγάλο Μήλο και το αγαπημένο μας TRESemmé βρίσκεται πάντοτε εκεί. Εδώ και 28 σεζόν οριοθετεί τις τάσεις, προβλέπει νέες και μας δίνει τη δυνατότητα να τις αντιγράψουμε πανεύκολα στο σπίτι μας.

Φέτος, είχα την τύχη να βρίσκομαι για ακόμα μία φορά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), ανάμεσα στους εκλεκτούς influencers και editors που παρακολούθησαν ένα Masterclass με τη Justine Marjan, TRESemmé Global Stylist. Η Justine προέβλεψε τα πιο hot χτενίσματα της σεζόν που δεν είναι άλλα από…

Το Spikey Crown

Το χτένισμα που έβλεπες παντού στο MTV αν είσαι 90s baby και αν δεν είσαι, είναι το χτένισμα που θα βλέπεις παντού γύρω σου τώρα!

image003

Το Model off-duty Bun

Ένα look που μπορείς να προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ. Μπορεί να δείξει από αβίαστο και ατημέλητο μέχρι κομψό και εκλεπτυσμένο.

image005

Το 90s Big Blowout

Αφράτα μαλλιά, γεμάτα φυσική κίνηση που θυμίζουν τα supermodels της δεκαετίας του 90 και σε κάνουν να νιώθεις ανάλογα.

image007

Με αφορμή λοιπόν το Masterclass με τη Justine Marjan, TRESemmé Global Stylist, η Διευθύντρια Σύνταξης του Queen.gr Διονυσία Καλαποθαράκου και εγώ αποφασίσαμε να καλέσουμε τη Δήμητρα Δανίκα, hair expert του TRESemmé στην Ελλάδα, για να μας δώσει τα φώτα της και αποκλειστικά tips για το πώς μπορούμε και εμείς να αντιγράψουμε τα TRES90’s χτενίσματα.

Πατώντας play παρακάτω, μπορείς να δεις όλη μας την κουβέντα στον λογαριασμό του Queen.gr στο Instagram και μείνε συντονισμένη, έχουμε πολλά ακόμα να πούμε γιατί η NYFW μόλις ξεκίνησε!


https://www.instagram.com/tv/CZ9a38Lod1f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading