Οι πέντε τάσεις που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι πέντε τάσεις που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και εμείς πήραμε ήδη την έμπνευση που θέλαμε για τα winter looks μας.

Η New York Fashion Week φτάνει στο τέλος της και αν ένα είναι το αγαπημένο μας παιχνίδι κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας αυτό είναι να βλέπουμε τα shows όχι μόνο για να ξέρουμε τι είναι αυτό που μας περιμένει την επόμενη σεζόν, αλλά και για να πάρουμε και μια μικρή έμπνευση για τα looks που μπορείς να δημιουργήσεις από τώρα, εντάσσοντας κάποια από τα trends που βλέπεις στο runway στα καθημερινά σύνολά σου. Γιατί υπάρχουν τάσεις τις οποίες μπορείς να βάλεις από τώρα στο λεξιλόγιο σου και θα δείξουν super elevated.

Τι είδαμε, λοιπόν, μέχρι στιγμής στη Νέα Υόρκη; Απολαύσαμε τα fun φρούτα του Area, είδαμε τα elegant φορέματα της Carolina Herrera, τα casual chic σχέδια των Proenza Schouler αλλά και τις «σκοτεινές» δημιουργίες του Dion Lee. Κάποια από αυτά τα looks υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα σου και τώρα είναι η περίοδος να ανανεώσεις την εμφάνιση σου, φορώντας πρώτη τα trends του επόμενου φθινοπώρου.

Το κίτρινο φόρεμα της Kate Hudson είναι ένα από τα πιο διάσημα ρούχα του σινεμά μετά από 20 χρόνια

Οι 5 τάσεις που θα φορέσεις από τώρα:

Fishnet: Το ύφασμα σε στυλ δίχτυ ήρθε στη ζωή μας από το καλοκαίρι που μας πέρασε και είναι η πρόταση του οίκου Dion Lee για το επόμενο φθινόπωρο. Τα καλοκαιρινά σου tops μπορούν τέλεια να ενταχθούν σε ένα βραδινό outfit. Go for it!

_Dion-Lee-F23-016.jpg

DION LEE FW23

Bomber jacket: Είναι ο πρωταγωνιστής στο street style των ημερών τόσο στην Κοπεγχάγη όσο και στη Νέα Υόρκη. Το varsity jacket με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά θα φορεθεί και τον επόμενο χειμώνα, όπως όλα δείχνουν, οπότε επιμένουμε κλασικά και αγαπημένα. Τα neutrals είναι η πιο stylish παλέτα για ένα bomber, αν τώρα ψάχνεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο item.

Khaite-PO-F23-022.jpg

KHAITE NY F23

Ρίγες: H Carolina Herrera αγαπά τα prints και κάθε νέα της συλλογή κάνει focus σε αυτά. Εχθές είδαμε τις ρίγες σε πρώτο πλάνο, με τις ασπρόμαυρες μαρινιέρες να μεταμορφώνονται σε φορέματα, gowns και elegant jackets στο χαρακτηριστικό της στυλ. Άρα οι ρίγες παραμένουν μια σταθερή αξία.

Herrera-PO-F23-008.jpg

CAROLINA HERRERA F23

Neutrals: Αν είναι ένα το show που μπορείς να πάρεις έμπνευση για τα καθημερινά σου, office looks αυτό είναι το τελευταίο catwalk της Tory Burch. Η χρωματική παλέτα που χρησιμοποίησε ήταν ζεστή και cozy, αφιερώνοντας ένα μεγάλο μέρος στα neutrals. Το beige της άμμου, το camel και το nude είναι οι επιλογές που μπορείς να κάνεις και εσύ.

Tory-Burch-F23-001.jpg

TORY BURCH F23

Νew romantic: Ο ρομαντισμός έχει επανέλθει στη ζωή μας (τουλάχιστον στη fashion εκδοχή της). Και η Ulla Johnson στέκεται στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Φουσκωτά μανίκια, βολάν, ρομαντικά florals, off shoulder φορέματα και balloon shapes είναι μόνο κάποια από τα κύρια στοιχεία που είδαμε στη συλλογή της για το επόμενο φθινόπωρο. Εσύ μπορείς να φορέσεις το «νέο-ρομαντισμό» μέσα στην άνοιξη. Γιατί όχι;

Ulla-Johnson-F23-004.jpg

ULLA JOHNSON F23