Το φαινόμενο Julia Fox ξαναχτύπησε στη NYFW ντυμένη άλογο, με μία τσάντα φτιαγμένη από προφυλακτικά

Ναταλία Κατσακιώρη
Το φαινόμενο Julia Fox ξαναχτύπησε στη NYFW ντυμένη άλογο, με μία τσάντα φτιαγμένη από προφυλακτικά
Photo: Instagram/@THEUNCOMMONIST

Η Julia Fox έχει εξελιχθεί σε ένα μόνιμο case study του κόσμου της μόδας με τα σουρεαλιστικά looks της να μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές. Ε, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τα έδωσε όλα!

Η Julia Fox έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό από το σύντομο dating που είχε με τον Kanye West. Και αυτό φυσικά την ακολουθεί ακόμα, με τους κακοπροαίρετους να επιμένουν με αυτή την πτυχή της προσωπικής της ζωής, και όλους τους υπόλοιπους να μιλάνε για την αληθινή διάσταση της προσωπικότητας της. Η Julia Fox έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο των edgy εμφανίσεων και να γίνει το νέο case study του χώρου για όλους τους σωστούς λόγους. Γιατί ακόμη και αν δεν σου αρέσει το στυλ της Julia Fox δεν μπορείς να αρνηθείς ότι έχει άποψη και μια προσωπική αισθητική πάνω στα πράγματα.

https://www.instagram.com/p/Cou_yXjPZNJ
undefined

Όπως ήταν, λοιπόν, αναμενόμενο η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έγινε το νούμερο ένα πεδίο της Julia Fox, που μας χάρισε μια σειρά από εμφανίσεις τόσο μοναδικές, που δύσκολα μπορεί να τις ξεχάσει κανείς. Πώς θα μπορούσες για παράδειγμα να προσπεράσεις μία sexy γυναίκα ντυμένη Dominatrix Horse, με κανονική ουρά αλόγου και δύο μεγάλα cut outs στους γλουτούς, που περπατάει στις λεωφόρους με μία μαύρη dog bag του Thom Browne; Μάλλον δεν θα μπορούσες.

Στο μνημόσυνο της Vivienne Westwood το dress code ήταν αφιερωμένο στο έργο της μεγάλης σχεδιάστριας

Τα NYFW looks της Julia Fox δημιούργησαν τη δική τους weird dresser σχολή.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για weird dressers, τότε η Julia Fox δεν αποτελεί ένα απλό παράδειγμα αλλά σχολή. Μία προς μία οι εμφανίσεις της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ήταν τόσο ξεχωριστές, που δημιούργησαν απίστευτο buzz στα social media. Όπως το ημιδιάφανο, λευκό, strapless φόρεμα της με τα γάντια και την τσάντα φτιαγμένα από προφυλακτικά. Ή το φούξια sparkly φόρεμα της με το λευκό κανίς να ξετυλίγεται γύρω της, ακόμη και το total leather look της από το brand SEKS με τις λεπτομέρειες από γούνα, που δίνουν ένα mood Viking στο όλο outfit.

julia_fox_nyfw23-(5).jpg

Photo: Instagram/@hollidaydesigns

julia_fox_nyfw23-(6).jpg

Photo: Instagram/@hollidaydesigns

Κάθε βήμα, κάθε της κίνηση ακολουθούνταν από ένα «σκοτεινό» θέμα και έκανε το δικό του σχόλιο για την πραγματικότητα μας, μέσα από το σουρεαλισμό της ίδιας της Fox, που συχνά έχει δείξει στο Tik Tok πως εμπνέεται από τα πάντα γύρω της για να δημιουργήσει τα looks της. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι αντί για τσάντα θα κρατήσει ένα ομοίωμα μιας γυναίκας, που φοράει τα ίδια ρούχα με εκείνη. Είναι σαν να κουβαλάει δηλαδή το πτώμα της!

https://www.instagram.com/p/CowTyc7Oafh

Φυσικά και παραδέχομαι ότι δεν θα μπορούσα να εμφανιστώ ποτέ έτσι στο δρόμο, αλλά αλήθεια θαυμάζω την ειλικρίνεια της Julia Fox αλλά και τη φαντασία της που της επιτρέπει να απολαμβάνει τη μόδα σε τέτοιο βαθμό, που φθάνει το ενοχλητικό. Εκείνη πάντως το ζει έτσι όπως το ονειρεύτηκε.

Όλα τα street style looks της Julia από την τελευταία εβδομάδα: