Τα 5 διαχρονικά πανωφόρια που ξεχωρίσαν στα shows των Isabel Marant, Givenchy, Chloé και Rick Owens

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 διαχρονικά πανωφόρια που ξεχωρίσαν στα shows των Isabel Marant, Givenchy, Chloé και Rick Owens

Μέσα από τα τελευταία shows της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού ξεχωρίσαμε τα πιο cool πανωφόρια που μπορείς να φορέσεις από τώρα.

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού συνεχίζει την πορεία της με τα χθεσινά shows να μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές. Ο Rick Owens μας μετέδωσε τη χαρακτηριστική του edgy διάθεση με μία συλλογή, που έφερε και πάλι τη σκοτεινή του οπτική μέσα στη σύγχρονη αισθητική. Από την άλλη είχαμε τον οίκο Givenchy, με μία κομψή, μινιμαλιστική άποψη πάνω στα καθημερινά κομμάτια, που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στη ντουλάπα της. Η Gabriela Hearst ακολούθησε για άλλη μια φορά το προσωπικό της vision και παρουσίασε μία συλλογή για τον οίκο Chloé, όπου τα φυσικά χρώματα και υλικά βρέθηκαν σε απόλυτη ισορροπία. Τέλος, το show της Isabel Marant ήταν ένα μικρό party. Αέρινο και δυναμικό, πολύχρωμο και ταυτόχρονα γήινο, έφερε στο catwalk όλη αυτή την empowerment αύρα της γυναικείας φύσης, που η αλήθεια είναι ότι μας έλειπε από το φετινό fashion week.

Givenchy-F23-057.jpg

Βλέποντας, λοιπόν, κάθε φορά τα shows και τα looks που μας παρουσιάζουν οι αγαπημένοι μας designers στα catwalks, παίρνουμε μια μικρή γεύση για το πώς θα εξελιχθούν οι επόμενοι μήνες στον κόσμο της μόδας. Πάντα, όμως, ξεχωρίζουμε και κάποια trends που μπορούμε να ενσωματώσουμε από τώρα στο στυλ μας και να φορέσουμε πρώτες τις τάσεις του φθινοπώρου και του επόμενου χειμώνα, ήδη από αυτή την άνοιξη.

H πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή του Ib Kamara για τον Off-White στήθηκε σε ένα κόκκινο σεληνιακό τοπίο

https://www.instagram.com/p/CpSjqJFPEmP

Η Isabel Marant είναι πάντα το απόλυτο inspo όσον αφορά τα πανωφόρια και τα jackets. Γιατί, όπως καταλαβαίνεις, μία cool Γαλλίδα προσέχει πάντα τρία πράγματα στο στυλ της: το τζιν παντελόνι της, τις μπότες και το μπουφάν της. Οπότε εκεί είδαμε κάποια από τα πιο ενημερωμένα jackets, που μπορούμε να φορέσουμε από τον Μάρτιο. Η Gabriela Hearst παρουσίασε πολλά διαφορετικά bombers. Άλλα σε varsity style, άλλα σε δέρμα και άλλα σε πολύχρωμες ρίγες. Ο Givenchy κινήθηκε σε απλές γραμμές με εντυπωσιακά χρώματα, ενώ ο Rick Owens είναι σίγουρα ένας σχεδιαστής που ξέρει πώς να απογειώσει ένα denim μπουφάν.

Τα 5 πανωφόρια που μπορείς να φορέσεις ήδη από τη φετινή άνοιξη: