Το Queen.gr πάει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου -Είσαι έτοιμη για την πιο fashion forward εμπειρία;

Ναταλία Κατσακιώρη
Το Queen.gr πάει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου -Είσαι έτοιμη για την πιο fashion forward εμπειρία;
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Όλα όσα περιμένουμε να δούμε στο Milan Fashion Week. Ακολούθησε το fashion team του Queen.gr στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας.

Kάθε αρχή της νέας χρονιάς σηματοδοτείται από την πιο δυναμική παρουσία της μόδας στη ζωή μας, aka τα fashion weeks. Ήδη από τις αρχές Ιανουαρίου ζούμε σε fashion week ρυθμούς με το Μιλάνο, μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες πρωτεύουσες της μόδας, να παίρνει τη σκυτάλη σήμερα και να κηρύσσει την έναρξη μιας συναρπαστικής εβδομάδας, που προβλέπεται να τα έχει όλα. Catwalks, parties, φοβερά backstages, εντυπωσιακές παρουσίες στο front row και όλες tiς νέες τάσεις που θα μας απασχολήσουν μέσα στη σεζόν FW24 (και όχι μόνο).

milan_fashion_week-(7).jpg

Το Queen.gr και το fashion team του βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο και θα έχει για εσένα την πλήρη αναμετάδοση από μία εβδομάδα μόδας που μας υπόσχεται πολλά. Η editor in chief Διονυσία Καλαποθαράκου και η fashion editor Ναταλία Κατσακιώρη, γέμισαν βαλίτσες και προσγειώθηκαν στον ιταλικό βορά, για να σε μεταφέρουν στη μαγεία της ιταλικής μόδας και να μας δώσουν όλα τα hot details των παρασκηνίων. Γιατί πολλές φορές η μόδα συμβαίνει εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Φόρεμα πάνω από παντελόνι: Το πιο πρωτότυπο σύνολο που μπορείς να δημιουργήσεις μέσα σε 5 λεπτά

Milan Fashion Week 2024: To Queen.gr σε παίρνει μαζί του στο Μιλάνο. Ακολούθησέ μας!

Μία εβδομάδα μόδας είναι μπροστά μας και το fashion crew του Queen.gr έχει αναλάβει να γίνει ο περιηγητής σου σε ένα fashion week, που μόνο με την ανακοίνωση του προγράμματός του δείχνει πολλά υποσχόμενο. Ξεκινάμε με τη νέα, ανανεωμένη Diesel του Glenn Martens, που έρχεται με ένα ακόμη show έκπληξη να ταράξει τα νερά και να αποδείξει ότι έχει γίνει το αγαπημένο brand των Genzers για δύο πολύ συγκεκριμένους λόγους. Την καινοτομία και την πρόκληση.

milan_fashion_week-(12).jpg

Η Max Mara θα πάρει τη σκυτάλη, για ένα italian style show, με όλα εκείνα τα signature items που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει μέσα στα χρόνια, ιδωμένα υπό ένα σύγχρονο, δυναμικό, θηλυκό πρίσμα. Οίκοι όπως ο Roberto Cavalli, oι Dolce & Gabanna και Etro αναμένεται να συνεχίσουν το πολύχρωμο, sexy vibes τους, ενώ maisons όπως οι Tod's και Ferragamo θα δώσουν την quiet luxury νότα στα catwalks των ημερών.

annadellorusso_1708441862_3306972489239811305_37551480.jpg

Τα μεγάλα ονόματα της Gucci, Prada, Miu Miu και Versace θα απασχολήσουν τα social media και θα κληθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο των trend setters, μιας και τις τελευταίες σεζόν έχουν κατακτήσει την κορυφή των τάσεων με τις συλλογές του. Ο Jimmy Choo θα παρουσιάσει επίσης τη μοναδική συλλογή του με το πιο αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ, aka τα παπούτσια, σε ένα fashion event, που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των A-listers, ενώ οι Valentino και Armani θα ολοκληρώσουν ένα fashion week, βάζοντας την υπογραφή του Made in Italy.

Εκτός, όμως, από τα shows και τις παρουσιάσεις ένα fashion week παίζεται ταυτόχρονα και στους δρόμους της πόλης, με το εντυπωσιακό street style των καλεσμένων, αλλά και στα front rows, τα οποία αναμένεται να φιλοξενήσουν για άλλη μια φορά stars όπως η Zendaya, η Kim Kardashian και η Kylie Jenner, αλλά και τη «Σιδηρά Κυρία της μόδας», Anna Wintour.

milan_fashion_week-(15).jpg

Tο Queen.gr θα ακολουθήσει τα βήματα όλων των fashion insiders, θα βρεθεί στο front row μεγάλων shows, θα μιλήσει με αγαπημένους σχεδιαστές και θα σου μεταδώσει τον παλμό των backstages απευθείας από το Μιλάνο, για να μπορείς να δεις όλα όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν.

milan_fashion_week-(8).jpg

Μαζί μας σε αυτό το ταξίδι και η απαραίτητη ανάσα δροσιάς και ενέργειας, η Coca-Cola Light, που θα μπαίνει κάθε πρωί στην τσάντα μας και θα γίνει το pit stop point της μέρας μας. Μείνε συντονισμένη στην ειδική κατηγορία του fashion week στο Queen.gr και μάθε πρώτη, απευθείας όλα τα hot trends της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.