ΤWINSET: Leather, πλεκτά, μπροκάρ και sexy metallics ντύνουν τις πιο θηλυκές, indie περσόνες

Διονυσία Καλαποθαράκου
ΤWINSET: Leather, πλεκτά, μπροκάρ και sexy metallics ντύνουν τις πιο θηλυκές, indie περσόνες

H TWINSET «έκοψε την κορδέλα» στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με το πρώτο της show στα τελευταία 35 χρόνια. Μία (νέα) αρχή για έναν Oίκο Μόδας που ορίζει το «cool girl next door» με τον πιο σύγχρονο και κομψό τρόπο.

«Τι θα φορούσε σήμερα μία γυναίκα σύγχρονη, φιλόδοξη, που αγαπάει τη μουσική, τις τέχνες, επενδύει στο ευ ζην, αφιερώνει ενέργεια στην αυτοβελτίωσή της και ταυτόχρονα λατρεύει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής; Μία γυναίκα που δεν φοβάται να ρισκάρει, που αγαπάει να απαντάει στις προσκλήσεις, όχι να τις δημιουργεί ανούσια, μία κοπέλα που ακούει με την ίδια ευκολία «The Smiths» και «Dua Lipa», που κάνει bar hopping και το πρωί πηγαίνει πρώτη στο γραφείο;».

twinset_12.jpg

Η TWINSET εγκαινίασε την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου παρουσιάζοντας μία collection για τον επόμενο χειμώνα (F/W 24-25) που απάντησε σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις με κάθε ένα από τα ξεχωριστά της looks. Μία συλλογή – ορόσιμο για τα 35 χρόνια του Οίκου που δεν μπορούσε παρά να τα γιορτάσει με ένα show με το εμβληματικό φινάλε που θα άξιζε στην ιστορική πορεία του, δηλαδή την Amber Valletta με maxi gown με halter neck, boots και fluffy παλτό που κυλιόταν νωχελικά στο πάτωμα.

LFW:Tα shapes-κλεψύδρα και η ανεπιτήδευτη απλότητα κέρδισαν το χειροκρότημα στο show του JW Anderson

Όλα αυτά υπό τη μουσική υπόκρουση του «Τhe Rip» των Portishead. Πριν όμως φτάσουμε στο τέλος ας πούμε αναδρομικά την ιστορία αυτής τη σύγχρονης indie lover. Ας πούμε για τα μπροκάρ matching sets, για τα μονόχρωμα μεταξωτά φορέματα που έχει συνδυάσει με oversized πλεκτά, ας πούμε για τα δερμάτινα shorts και τα βελούδινα, κεντημένα σακάκια, για τις biker μπότες, τα μάλλινα one piece και τα σοφιστικέ tweed σακάκια.

https://www.instagram.com/reel/C3krxxloVWY/

Ο πλουραλισμός αυτής της συλλογής αποτυπώθηκε σε μία νέα γκαρνταρόμπα με άποψη που δεν μπορεί παρά να ντύσει κάθε κορίτσι της πόλης, κάθε γυναίκα με αυτοπεποίθηση που θέλει να κυνηγήσει τους στόχους της. Και να το κάνει συνδυάζοντας δερμάτινο παντελόνι, βελούδινο σακάκι και δαντελένιο top. «She just want to be a woman»… που λένε και οι Portishead στο «Glory Box».

*Κεντρική διάθεση Gruppo Pagoni