6 εναλλακτικά σύνολα με υφασμάτινο παντελόνι που θα σε κάνουν να πεις αντίο στο τζιν σου

Ναταλία Κατσακιώρη
6 εναλλακτικά σύνολα με υφασμάτινο παντελόνι που θα σε κάνουν να πεις αντίο στο τζιν σου

Είναι οι επιλογές που θα κάνεις αντί για το αναμενόμενο τζιν παντελόνι.

Σίγουρα μέσα στα essentials της γυναικείας ντουλάπας συμπεριλαμβάνεται το τζιν παντελόνι μας. Και όχι απλώς «συμπεριλαμβάνεται» αλλά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας μαζί με items όπως το λευκό μας πουκάμισο ή και το μαύρο μας παλτό. Τον τελευταίο χρόνο, όμως, όπως και κάθε φορά που αλλάζει μία σεζόν, μπήκαν στη συγκεκριμένη λίστα των essentials και κάποια άλλα υφασμάτινα παντελόνια, πέραν του αγαπημένου μας denim, τα οποία και έγιναν αμέσως η αδυναμία των fashion insiders για όλους τους σωστούς λόγους.

sntidenim_pants-(7).jpg

Αναφέρομαι, φυσικά, στα wide leg office παντελόνια, τα οποία και έχουν πάρει έναν νέο ρόλο στη ζωή και το στυλ μας, αρκετά μακριά από την ξεκάθαρη business εικόνα που είχαμε για αυτά τα προηγούμενα χρόνια. Κάλλιστα μπορείς δηλαδή να δεις ένα ωραίο γκρι παντελόνι με πιέτες και τσέπες στο πλάι μαζί με ένα ζευγάρι ενημερωμένα sneakers, ένα hoodie και ένα oversized παλτό. Με την ίδια ευκολία θα το φορέσεις επίσης και με loafers και ένα πουκάμισο σε ένα πιο preppy combo.

sntidenim_pants-(8).jpg

Για αυτό και συνεχίζουν να κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Γιατί μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις ένα casual chic outfit με ένα απόλυτα επίκαιρο υφασμάτινο παντελόνι και να πεις για λίγο όχι στο τζιν σου, το οποίο ναι μες θα είναι πάντα διαχρονικό και stylish, αλλά στην πραγματικότητα είναι χιλιοειπωμένο. Ξεκινώντας, λοιπόν, να παρακολουθούμε το street style για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα σχέδια σε παντελόνια, που μπορούμε να φορέσουμε τώρα, σίγουρα θα πέσουμε πάνω στη μανία των neutrals. Από το σκούρο chocolate brown, μέχρι το ανοιχτό beige και το λευκό της κρέμας όλες οι ουδέτερες αποχρώσεις έχουν θέση στα παντελόνια της σεζόν.

Τα slim sneakers είναι η πιο επίκαιρη τάση στα αθλητικά της χρονιάς -7 outfits για να τα συνδυάσεις

sntidenim_pants-(9).jpg

Αμέσως μετά περνάμε στα prints, όπου το verastility κυριαρχεί, ενώ ας μην ξεχνάμε και τα super ενδιαφέρονται διαφορετικά υφάσματα, όπως είναι το δέρμα και το βελούδο, το οποίο μπορούμε ακόμη για λίγο καιρό να φορέσουμε. Εμείς συγκεντρώσαμε τις έξι καλύτερες προτάσεις για σένα που κάπως βαρέθηκες το τζιν σου, αλλά επιμένεις στην άνεση των παντελονιών.

sntidenim_pants-(2).jpg

6 σύνολα με 6 διαφορετικά υφασμάτινα παντελόνια: