Neutral πανωφόρι:Το item που σάρωσε το street style του χειμώνα θα είναι ο πρωταγωνιστής της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Neutral πανωφόρι:Το item που σάρωσε το street style του χειμώνα θα είναι ο πρωταγωνιστής της άνοιξης

Oι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Ναι, η μόδα έχει μανίες, κολλήματα, τάσεις, micro trends ή όπως αλλιώς θέλεις να το πεις. Και το τελευταίο διάστημα η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει αρκετά περισσότερα από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε ή από όσο μπορούμε να αντέξουμε. Αλλά θα πρέπει να παραδεχτώ ένα πράγμα. Ότο ξαφνικά οι τάσεις έγιναν κάπως πιο «έξυπνες», υπάρχει δηλαδή πίσω από αυτές μία αφορμή και μια αιτία, ένα σκεπτικό που τις οδήγησε στα catwalks και τελικά στους δρόμους της πόλης. Και αυτό είναι που τις κάνει κάπως πιο ανθεκτικές στο κοινό στο οποίο απευθύνονται.

neutral_coat-(8).jpg

Και κάπως έτσι παρόλο που έχουμε τόσα πολλά aesthetics και micro trends μέσω του Tik Tok, κάνουμε τις πιο σωστές αγορές της ζωής μας. Και αυτό είναι μια άλλη πλευρά της βιωσιμότητας. Βάζοντας στη συλλογή σου κάτι που απευθύνεται σε σένα και την αισθητική σου, κάνεις μια επένδυση σε ένα item που θα φοράς για χρόνια. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί και με μία από τις πιο επίκαιρες τάσεις της σεζόν που μας πέρασε, αλλά και της άνοιξης που έρχεται. Τα neutral πανωφόρια, τα οποία ήταν κυριολεκτικά παντού, όπως απέδειξε το street style των fashion weeks.

neutral_coat-(13).jpg

6 εναλλακτικά σύνολα με υφασμάτινο παντελόνι που θα σε κάνουν να πεις αντίο στο τζιν σου

To neutral πανωφόρι είναι το νέο basic που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι.

neutral_coat-(12).jpg

Πάντα το beige, το καμηλό, το καφέ και όλη η υπόλοιπη παλέτα των neutrals ήταν αγαπημένη των sophisticated γυναικών, οι οποίες επέλεγαν minimal πανωφόρια, τα οποία να μπορούν να συνδυαστούν με όλα. Στο σήμερα όμως τα neutral παλτό, οι γκαμπαρντίνες και τα απίθανα chocolate brown δερμάτινα που έχουν κλέψει την καρδιά μας το τελευταίο διάστημα, δεν περιορίζονται μόνο στις minimal lovers αλλά έχουν πλέον στις επιλογές ακόμη και των πιο τολμηρών fashion girls.

neutral_coat-(11).jpg

Kαι αυτό γιατί συνδυάζουν σε ένα και μόνο jacket το basic με το retro, το sophisticated με το minimal αλλά και το cool που όλες θέλουμε πλέον στα outfits της μέρας μας. Αν πρέπει τώρα να κάνεις μια επιλογή σε ένα νέο, ανοιξιάτικο jacket, πόνταρε στα αγαπημένα μας neutrals και θα έχεις μόλις βρει το καινούργιο σου go to πανωφόρι.