Shooting Time! 10 εύκολα tips για να δείχνεις πιο όμορφη στις φωτογραφίες

Shooting Time! 10 εύκολα tips για να δείχνεις πιο όμορφη στις φωτογραφίες

Όλα για ένα like (ή και περισσότερα) στο Ιnstagram γίνονται...

tumblr o1m3cxjqnf1smskc9o1 1280
3B4A5226

Σαββατοκύριακο έρχεται, Εβδομάδα της Μόδας «τρέχει» στο Μιλάνο, δεν μπορεί λίγο θα έχεις επηρεαστεί και εσύ. Θα φορέσεις τα καλά σου, λοιπόν, θα φτιάξεις τα μαλλιά σου, θα βαφτείς λίγο πιο έντονα για να διασκεδάσεις με την ψυχή σου... και φυσικά για να απαθανατίσεις αυτές τις glam στιγμές. Γι’ αυτό εμείς βρήκαμε για εσένα δέκα εύκολα και πρακτικά tips για να βγεις φέτος στις εορταστικές σου φωτογραφίες πιο όμορφη από ποτέ. Φώτα, κάμερα, πάμε...

Tip #1: Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να νομίζει πως ο καθένας μας έχει μία διαφορετική «καλή πλευρά» στις φωτογραφίες, αλλά η street style photographer Garance Doré, υποστηρίζει πως η αριστερή μας όψη είναι πάντα η πιο γοητευτική μας.
Tip #2: Μην πλησιάζεις πολύ στην κάμερα γιατί αυτομάτως θα φαίνεσαι «μεγαλύτερη» σε όγκο. Κράτα μία μέτρια απόσταση από τον φακό αν θες να δείχνεις πιο λεπτή.
Tip #3: Κράτα τη μηχανή ή το κινητό σου όσο πιο χαμηλά μπορείς. Σύμφωνα με την blogger, Chriselle Lim, όσο πιο κάτω είναι ο φακός, σε σχέση με εσένα, τόσο πιο ψηλή και αδύνατη μοιάζεις.
Tip #4: Το να γυρίζεις ελαφριά το πρόσωπό σου προς την κάμερα, τα λεγόμενα «τρία τέταρτα» δηλαδή, τονίζουν τις γωνίες σου και τις σκιάσεις που κάνει η μύτη και τα ζυγωματικά σου. Σαφώς πιο sexy από το να κοιτάς ανφάς τον φακό.

Tip #5: Αν σε τραβάει κάποιος που βρίσκεται πιο ψηλά από εσένα, π.χ. πάνω σε μία σκάλα ή σε άλλο όροφο, είναι θείο δώρο. Αν γίνεται πες του να το κάνει και καθιστός ώστε να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον φακό στο πρόσωπο σου αλλά να μην φαίνεται τεράστιο το κεφάλι σου και μικροσκοπικό το σώμα σου.
Tip #6: Κρόπαρε τις φωτογραφίες σου με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ολόκληρο το σώμα σου στο κάδρο. Σε δείχνει πιο ψηλή και «μακρόστενη».
Tip #7: Υπάρχουν 4 μικρά βήματα για να βγαίνεις φυσική στις φωτογραφίες: 1) κλείσε τα μάτια σου 2) πάρε μια βαθιά ανάσα 3) άνοιξε τα μάτια σου πριν ακούσεις το κλικ 4) χαμογέλασε.
Tip #8: Τοποθέτησε την γλώσσα σου πίσω από την άνω γνάθο σου και κράτα το στόμα σου κλειστό. Αυτή η πόζα θα κάνει αυτομάτως τα ζυγωματικά σου να δείχνουν πολύ έντονα.
Tip #9: Πριν γίνει το περιβόητο κλικ κοίταξε κατάματα ένα έντονο φως. Η κόρη των ματιών σου θα συρρικνωθεί και έτσι θα αναδείξεις το χρώμα των ματιών σου και το βλέμμα σου θα γίνει πιο λαμπερό.
Tip #10: Ξέχνα το «cheese» που μας έλεγαν παλιά ότι πρέπει να λέμε για να βγαίνουμε όμορφες και γελαστές στις photos. Η νέα λέξη που κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται συμμετρικό και sexy, είναι το «money». Γιατί μπορεί τα λεφτά να μην φέρνουν την ευτυχία αλλά φέρνουν την φωτογένεια.