How To: 3 τρόποι να φορέσεις body-conscious κομμάτια το 2018

How To: 3 τρόποι να φορέσεις body-conscious κομμάτια το 2018

Όλη την ημέρα, όχι μόνο στις βραδινές σου εμφανίσεις.

Στα τέλη της δεκαετίας του 2000, τα κόκκινα χαλιά ήταν γεμάτα με τα εφαρμοστά φορέματα του Hervé Leger. Από την Kim Kardashian μέχρι την τηλεοπτική περσόνα της «Serena van der Woodsen» (aka Blake Lively) στο Gossip Girl, το bandage dress έγινε συνώνυμο με τις πιο «καυτές» εμφανίσεις των stars. Ωστόσο, όπως και με τα πάντα στη μόδα, η δημοτικότητά τoυς άρχισε να μειώνεται όσο περνούσαν τα χρόνια.

Ενώ οι περισσότερες τα πρόδωσαν υπέρ πιο μινιμαλιστικών επιλογών, η Κim δεν παραιτήθηκε από την γραμμή που αγάπησε –και αυτή και οι γλουτοί της- και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να τα φοράει τα αγαπημένα της Enza Costa κομμάτια, κάτω από μακριά παλτά και oversized πανωφόρια. Είναι γεγονός πως δεν αισθανόμαστε όλες άνετα με το να βάζουμε bodycon κομμάτια, αλλά υπάρχουν και πιο μετριοπαθείς, άνετοι και λιγότερο sexy τρόποι να τα φορέσεις εν έτει 2018 και στους παρουσιάζουμε παρακάτω…

Adriana Lima

#1 Colour block

Η Αdriana Lima επιλέγει να φορέσει ένα στενό φόρεμα το οποίο αποτελείται από δύο διαφορετικά χρώματα, κόβοντας ουσιαστικά το σώμα στην μέση και διαχωρίζοντας πολύ έντονα τον κορμό από την περιφέρεια. Έτσι οι γλουτοί αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο και το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ sexy.

Kim Kardashian 2

#2 Τα εσώρουχα σε πρώτο πλάνο

H Kim Kardashian, η «Βασίλισσα των body-conscious φορεμάτων» αφού έχει εξαντλήσει τα εφαρμοστά κομμάτια από λάτεξ είπε να δοκιμάσει και ένα νέο trend, αυτό των στενών εσωρούχων-lingerie dresses που μπορούν με το κατάλληλο κιμονό, ζακέτα ή blazer, να φορεθούν σαν κανονικά, βραδινά ρούχα.

Queen Letizia of Spain

#3 Κάνε layering ακόμα και εδώ

Η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει, λόγω τίτλου και πρωτοκόλλου, υπερβολικά προκλητικές εμφανίσεις γι’ αυτό επιλέγει να δημιουργήσει ένα body-conscious σύνολο με τον πιο σοφιστικέ τρόπο, κάνοντας layering. Δοκίμασε και εσύ να φορέσεις ένα στενό midi φόρεμα πάνω από μία μακρυμάνικη μπλούζα ή ένα πουκάμισο και θα δεις πόσο κομψό είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Δες επίσης:
Πέντε τρόποι να κάνεις πιο σοφιστικέ το look σου με ό,τι έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου