Τη φούστα σου φέτος πρέπει να τη φορέσεις με αυτούς τους τρεις ολοκαίνουριους τρόπους

Τη φούστα σου φέτος πρέπει να τη φορέσεις με αυτούς τους τρεις ολοκαίνουριους τρόπους

Για να εντυπώσεις ακόμα και με το πιο basic ρούχο.

Η φούστα είναι ένα από τα βασικά κομμάτια κάθε ενημερωμένης γκαρνταρόμπας. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει στην κατοχή της και τα τρία είδη –mini, midi, maxi- και να μην τα εναλλάσσει στην καθημερινότητά της με παντελόνια και φορέματα. Το ότι όμως είναι ένας βασικός πυλώνας της ντουλάπας μας δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να τον «εκσυγχρονίσουμε» με μικρά στυλιστικά τρικς και να φορέσουμε φέτος τις φούστες μας με νέους τρόπους. Αυτούς δηλαδή που σου προτείνουμε παρακάτω. Με ποδηλατικό κολάν, πάνω από ένα στενό φόρεμα αλλά και με ασορτί καλσόν. Σου εξηγούμε αναλυτικά πώς μπορείς να τους υιοθετήσεις με τρόπο που είναι fashionable αλλά δεν είναι υπερβολικά edgy για το στυλ σου. Γιατί ακόμα και το πιο basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας θέλει ένα update πού και πού.
Δες επίσης: Oι 8 πιο διάσημες τσάντες για το 2018 είναι ό,τι χρειάζεται να ξέρεις σήμερα

Albino skr F18 002

Με ασορτί καλσόν

Το ξέρουμε πως δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να βρεις ασορτί μοτίβο με τη φούστα σου, στην περίπτωση που αυτή είναι εμπριμέ και όχι μονόχρωμη, οπότε μην μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις καρό καλσόν αν η φούστα σου είναι καρό. Αν όμως φοράς μία σε έντονη μοβ απόχρωση μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις ένα nerdy σύνολο βάζοντας ένα αντίστοιχο ζευγάρι κάλτσες.

Atlein skr F18 001

Πάνω από φόρεμα

Αυτό είναι το layering το σωστό, το μοδάτο. Βάζεις ένα midi ή maxi φόρεμα σε ίσια γραμμή και από πάνω μία wrap φούστα. Φροντίζεις να μην τη δέσεις πολύ σφικτά ώστε να αναμίζει καθώς περπατάς. Αν βρεις και κάποια δερμάτινη ή jean με κουμπιά μπορείς και πάλι να την αφήσεις λίγο ανοιχτή και να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Ashley Williams skr F18 002

Με ποδηλατικό κολάν

Τα ποδηλατικά, μαύρα κολάν είναι το must have item της σεζόν και επειδή μπορεί να νιώθεις λίγο άβολα να το φορέσεις μόνο του με μακριά μπλούζα ή πουκάμισο, σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με μία mini μονόχρωμη φούστα. Το αποτέλεσμα θα είναι στυλάτο χωρίς να μοιάζει υπερβολικό.