Πώς να φορέσεις την μακριά φούστα αν είσαι μικροκαμωμένη

Ιωάννα Σαλαμούρα
Πώς να φορέσεις την μακριά φούστα αν είσαι μικροκαμωμένη

Τα πάντα μπορείς να προσαρμόσεις στον δικό σου σωματότυπο και με αφορμή αυτό θα σου δείξω/μιλήσω για τις μακριές φούστες.

Καλή εβδομάδα αγαπημένη μου φίλη!

Ερώτηση: Ανήκεις στην μικροκαμωμένη φιγούρα; Αν ναι ξέρω πως νιώθεις διότι κι εγώ δεν είμαι "Σκλεναρίκοβα".... Πολλές φορές θα έχεις βρεθεί στη θέση να σου αρέσει ένα κομμάτι αλλά είναι πάααααααρα πολύ μακρύ και εν τέλει δεν το αγοράζεις διότι φοβάσαι πως θα σε "καταπιεί".

Τα πάντα μπορείς να προσαρμόσεις στον δικό σου σωματότυπο και με αφορμή αυτό θα σου δείξω/μιλήσω για τις μακριές φούστες.

Λοιπό, ας πούμε πως αγοράζεις μια μακριά πλισέ φούστα. Φρόντισε να έχει λάστιχο στη μέση για να μπορείς να τη φοράς και ως φόρεμα! Βέβαια μπορείς να πας να την κοντύνεις ως το σημείο που καλύπτει τα παπούτσια σου κι έτσι να τη φοράς με ψηλά παπούτσια για μια επίσημη έξοδο. Ωστόσο, θα σου δείξω τρείς εναλλακτικούς τρόπους να την φοράς και ως φόρεμα!

Τρόπος 1:

Με t-shirt και τα αθλητικά σου. Ένα στιλ που αγάπησες από τις ξένες influencers! Βολικό ντύσιμο και με ωραία άποψη για τις βόλτες σου αλλά και για την εργασία σου.

Τρόπος 2:

Για τη βραδινή σου έξοδο, πρόσθεσε μια ζώνη και τα sexy πέδιλά σου. Συμπλήρωσε με τα αγαπημένα σου κοσμήματα κι ένα clutch και είσαι πανέτοιμη για να εντυπωσιάσεις τον κόσμο!

Τρόπος 3:

Τέλος, για ένα άκρως ανέμελο ύφος βάλε τα αθλητικού τύπου flatforms, τα σανδάλια σου ή τις σαγιονάρες σου, εφόσον ο καιρός ακόμη το επιτρέπει, για τις βόλτες σου σε νησί ή ακόμη και μια στιλάτη εμφάνιση στην παραλία.

Ελπίζω να σε ενέπνευσα! Ό,τι θέλεις να γράψω για να σε βοηθήσω με τις καθημερινές σου «ζαλάδες» γύρω από το στυλ και τη μόδα, με βρίσκεις στο fb και στο instagram μου.

Be the person you want to meet!!!



CREDITS:

Video: Λευτέρης Παρτσάλης

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το "Electra Metropolis Athens", Μητροπόλεως 15, τηλ. 2141006200

Φούστα Liu-Jo (Shop&Trade)

1o look:

T-shirt Zara

Sneakers Migato

2o look:

Ζώνη Compania Fantastica (Progressive Fashion Agency)

Πέδιλα Nak (Nak Shoes)

3o look:

Flatforms Pepe Jeans (Shop&Trade)