Έξι χειμερινά fashion items που θα φοράς και την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
Έξι χειμερινά fashion items που θα φοράς και την άνοιξη

Δες ποια κομμάτια μπορείς να «εκμεταλλευτείς» και μετά το τέλος του χειμώνα.

Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα μόλις κατέφθασε, η μέρα έχει αρχίσει να μεγαλώνει αισθητά εδώ και λίγο καιρό και ο ήλιος επιμένει να κάνει αισθητή την παρουσία του θέλοντας να μας δείξει ότι είναι έτοιμος να καλωσορίσει τις πιο γλυκές μέρες της άνοιξης. Ωστόσο, υπάρχει ένα θέμα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες αυτήν την «άχαρη» μεταβατική περίοδο: τι ρούχα θα φορέσουν στην καθημερινότητά τους. Είναι λογικό τα εντελώς χειμερινά ρούχα να παραμερίζονται, παράλληλα, όμως, είναι πολύ νωρίς να φέρεις στο προσκήνιο τα καλοκαιρινά σου Τ-shirts.

Είναι προτιμότερο την άνοιξη να επιλέγεις ελαφριά και ανοιχτόχρωμα ρούχα, με αποτέλεσμα τα σκούρα πλεκτά πουλόβερ, τα γούνινα γιλέκα και τα puffer jackets, τα οποία σε έβγαλαν ασπροπρόσωπη τους χειμερινούς μήνες, να πρέπει να βολευτούν στα ψηλότερα ράφια της ντουλάπας.

Μπορείς, μάλιστα, να δανειστείς μερικά basic κομμάτια από τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα και να τα φοράς τους ανοιξιάτικους μήνες, δημιουργώντας all-day looks για το γραφείο ή για την κυριακάτικη βόλτα σου. Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery και ετοιμάσου να δημιουργήσεις τα πιο εμπνευσμένα fashion combos της άνοιξης.

Διάβασε ακόμα: Λευκό Πουκάμισο: Πώς να φορέσεις σήμερα αυτό το βασικό κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας