How to: Πώς θα καθαρίσεις μόνη σου τα κοσμήματά σου;

How to: Πώς θα καθαρίσεις μόνη σου τα κοσμήματά σου;

Χρησιμοποιώντας υλικά που έχεις στο σπίτι, θα δώσεις λάμψη σε όλα τα αξεσουάρ σου.

Όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τα κοσμήματα. Είναι αυτά που ολοκληρώνουν τα looks μας, χαρίζουν έξτρα λάμψη στην εμφάνισή μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμα πιο λαμπερές και όμορφες. Statement σκουλαρίκια, εντυπωσιακά βραχιόλια, λεπτεπίλεπτα μενταγιόν και δαχτυλίδια έχουν μια βασική θέση στο μπουντουάρ κάθε γυναίκας. Είτε είναι faux, είτε αληθινά, το πιο πιθανό είναι ότι πέραν από τη φύλαξή τους σε κάποιο ασφαλές μέρος του σπιτιού, δεν κάνεις τίποτε άλλο για να τα διατηρήσεις όμορφα και λαμπερά, όπως τη μέρα που τα αγόρασες.

Τι πρέπει να κάνεις; Μα φυσικά, να τα καθαρίζεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι κρέμες χεριών, τα σαπούνια, η σκόνη και η βρωμιά του περιβάλλοντος είναι ικανά να βλάψουν τη λάμψη τους και σιγά σιγά να τα καταστρέψουν.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να καθαρίσεις τα κοσμήματά σου μόνη σου, στο σπίτι. Και είναι πολύ πιο εύκολη η διαδικασία από όσο νομίζεις. Δες στην παρακάτω gallery ποια υλικά μπορείς να χρησιμοποιείς για να κάνεις τα κοσμήματά σου να έχουν διάρκεια ζωής και να είναι λαμπερά σαν την πρώτη μέρα που τα φόρεσες.

earrings 2 copy

Extra tips

-Βγάλε τα δαχτυλίδια όταν πλένεις τα χέρια σου.

-Μη φοράς κοσμήματα όταν κολυμπάς στη θάλασσα ή σε πισίνα.

-Καθάρισε με ένα απαλό ύφασμα τις πέρλες κάθε φορά που τις βγάζεις, ώστε να απομακρυνθεί οποιαδήποτε λιπαρότητα από το δέρμα σου και να μην κιτρινίσουν.

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο ακριβά κοσμήματα που έχουν φορεθεί ποτέ στα Όσκαρ