Happy Valentine’s Day! 7 ιδέες για να είσαι σήμερα κομψή από το πρωί ως το βράδυ

Μαρία Ροδίτη
Happy Valentine’s Day! 7 ιδέες για να είσαι σήμερα κομψή από το πρωί ως το βράδυ

Απόφυγε τις υπερβολές στο ντύσιμο και βγάλε προς τα έξω τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Αυτή η πολυσυζητημένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξημέρωσε και αν είσαι από αυτές που την ανέμεναν με λαχτάρα, μπορούμε να καταλάβουμε πόσο χαρούμενη είσαι. Είτε θέλεις να γιορτάσεις τον έρωτά σου με το αμόρε σου, είτε έχεις προγραμματίσει να βγεις με την παρέα σου μετά τη δουλειά, η γιορτή των ερωτευμένων επιβάλλει να είσαι αρκετά πιο κομψή και περιποιημένη από ό,τι τις άλλες μέρες.

Σίγουρα θα πρέπει να επιλέξεις ένα outfit που θα εκφράζει απόλυτα το στυλ σου και να μην πέσεις στην παγίδα να φορέσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άβολα. Η γιορτή των ερωτευμένων είναι η ιδανική μέρα για να γιορτάσεις τον έρωτά σου με στυλ, κομψότητα και… πάθος.

Μπορεί το πρώτο χρώμα που σου έρχεται στο μυαλό να είναι το κόκκινο και να ψάχνεις εναγωνίως κόκκινα items για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look, αλλά ποιος είπε ότι το winter white ή τα παστέλ χρώματα δεν έχουν θέση στο outfit σου στις 14 Φλεβάρη;

Στην παρακάτω gallery θα δεις 7 chic looks που μπορείς να δοκιμάσεις και να φορέσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ώστε να αναδείξεις τον πιο όμορφο εαυτό σου!

Διάβασε ακόμα: 5 απλά και καθημερινά looks που μόνο βαρετά δεν είναι