Αυτά τα δύο fashion trends θα ξεχάσουμε οριστικά το 2020

Μαρία Ροδίτη
Αυτά τα δύο fashion trends θα ξεχάσουμε οριστικά το 2020

Η μόδα πάει κι έρχεται. Και ό,τι είναι στη μόδα τη μία χρονιά μπορεί να μην έχει καμία θέση στην επόμενη.

Ο «Μήνας της Μόδας» αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις και όλες ανυπομονούμε να μάθουμε ποια θα είναι τα trends που θα μας απασχολήσουν τον επόμενο χειμώνα. Ήδη πήραμε μια γεύση από το Λονδίνο και ενθουσιαστήκαμε που και τη σεζόν Winter 2020/2021 θα φοράμε όγκους στα μανίκια, καρό outfits, έντονα χρώματα και γεωμετρικά σχέδια. Και τώρα αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα συμβεί στο Fashion Week στο Παρίσι και τι θα μας προτείνουν οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας.

Αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου, όμως, είναι ότι στη βιομηχανία της μόδας οι τάσεις πάνε και έρχονται. Η μία τάση διαδέχεται την άλλη σε κάθε σεζόν και ό,τι είναι in fashion τη μια χρονιά μπορεί το επόμενο έτος να μη μας απασχολήσει καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι συνήθως κάθε τάση διαρκεί για μία με δύο σεζόν- κάποιες φορές και τρεις. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να μάθουμε μαζί ποιες δύο τάσεις που μας απασχόλησαν το 2019 και όλη την προηγούμενη δεκαετία, θα ξεχάσουμε εντελώς μέσα στο 2020;!

Δες στην παρακάτω gallery τι δεν πρέπει να ξαναφορέσεις αυτήν την χρονιά, αν θέλεις να είσαι ενημερωμένη στυλιστικά και να μην υποκύψεις σε κάποιο… fashion ατόπημα.

Διάβασε ακόμα: 5 διαφορετικά στυλ denim που θα φοράς όλη την άνοιξη