Street Style: Αυτό το cozy trend παύει να είναι βαρετό και μονότονο

Μαρία Ροδίτη
Street Style: Αυτό το cozy trend παύει να είναι βαρετό και μονότονο

Αν έως τώρα το σνόμπαρες, ήρθε η ώρα να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία εντάσσοντάς το στα καθημερινά looks σου!

Ο «Μήνας της Μόδας» ολοκληρώθηκε, είδαμε και μάθαμε όλα τα νέα trends της επόμενης σεζόν, όμως το μάτι μας «χόρτασε» και από stylish εμφανίσεις στους δρόμους των μεγαλουπόλεων της μόδας. Ένα χρώμα, βέβαια, μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας και μας έκανε να αναρωτηθούμε πώς θα το φορέσουμε για να μη μοιάζει βαρετό και μονότονο. Ο λόγος για το… μπεζ και όλες τις αποχρώσεις του.

Στους δρόμους του Παρισιού, της Νέας Υόρκης, του Μιλάνου και του Λονδίνου είδαμε πολλά κορίτσια να φορούν μπεζ σύνολα και να αποδεικνύουν με το styling τους ότι αυτό το χρώμα είναι chic και καθόλου αδιάφορο.

Total μπεζ outfits, παντελόνια, φούστες, πλεκτά, trench coats και φορέματα- όλα σε μπεζ αποχρώσεις- μπορούν φέτος να έχουν μια βασική θέση στα καθημερινά looks σου. Αν, λοιπόν, σνόμπαρες έως τώρα αυτό το χρώμα και δεν το προτιμούσες στα outfits σου, ήρθε η ώρα να του δώσεις μια ευκαιρία και -πίστεψέ μας- δε θα σε απογοητεύσει.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, το μπεζ χρώμα είναι πρωταγωνιστής στις street style εμφανίσεις και φοριέται τόσο με κλασικά items όσο και με πιο εξεζητημένο τρόπο, που πραγματικά μόλις το δεις δεν θα το πιστεύεις.

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα sneaker trends είδαμε στις Εβδομάδες Μόδας