7 τάσεις στις τσάντες που θα βλέπεις παντού την επόμενη σεζόν

Μαρία Ροδίτη
7 τάσεις στις τσάντες που θα βλέπεις παντού την επόμενη σεζόν

Κλασικές και minimal γραμμές, αλλά και έντονα χρώματα συνθέτουν το σκηνικό των τσαντών, που θα ολοκληρώνουν τα σύνολά σου το φθινόπωρο του 2020.

Ένα σύνολο για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο πρέπει να διαθέτει δύο στοιχεία: ένα όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι παπούτσια και την κατάλληλη τσάντα. Και εδώ θα σταθούμε σε αυτό το θέμα: στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν. Μπορεί το 2019 να είδαμε funky 90’s, total black και belt bags, αλλά το ερχόμενο φθινόπωρο τα πράγματα αλλάζουν αρκετά.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, το 2020 οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας προστάζουν μινιμαλισμό, απλές γραμμές, αλλά και έντονα χρώματα στις τσάντες. Οι αλυσίδες κάνουν την εμφάνισή τους δυναμικά για να δώσουν μια edgy πινελιά σε κάθε look, ενώ οι ladylike pocketbook τσάντες από σατέν και δέρμα μάς ταξιδεύουν στην εποχή των 60’s και στο απαράμιλλο στυλ της Jacqueline Kennedy. Αν, πάλι, θέλεις να είσαι πιο cool και να υιοθετήσεις ένα street style look δεν έχεις παρά να κρατήσεις μια τσάντα χιαστί ή μια oversized tote bag.

Δες, λοιπόν, παρακάτω τις 7 τάσεις στις τσάντες που θα μας απασχολήσουν τη σεζόν Fall/Winter 2020-21 και ετοίμασε από τώρα τη shopping list σου!

Διάβασε ακόμα: Street Style: Αυτό το cozy trend παύει να είναι βαρετό και μονότονο