Πώς θα συνδυάσεις τα κλασικά loafers για να είσαι κομψή κάθε μέρα

Μαρία Ροδίτη
Πώς θα συνδυάσεις τα κλασικά loafers για να είσαι κομψή κάθε μέρα

Με τακούνι, flat ή με αγκράφα, τα loafers θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας σου.

Οι γόβες είναι αγαπημένο παπούτσι όλων των γυναικών. Ελάχιστες δεν τις αγαπούν και οι περισσότερες από εμάς – όσο κι αν υποφέρουμε- τις εντάσσουμε στα καθημερινά looks μας για να είμαστε όσο πιο κομψές γίνεται. Το τακούνι είναι συνυφασμένο με τη γυναικεία φύση και δύσκολα μπορούμε να το απαρνηθούμε.

Εκτός, βέβαια, αν φοράμε τα πιο άνετα και στυλάτα flat παπούτσια: τα loafers μας. Η μόδα φέτος την άνοιξη ευνοεί τα flat παπούτσια και τα loafers επιστρέφουν με σκοπό να γίνουν τα αγαπημένα σου. Αυτό το παπούτσι που φέρει κάτι από την παριζιάνικη κουλτούρα, ενώ έχει και εμφανείς επιρροές από την ανδρική γκαρνταρόμπα, μπορεί να απογειώσει τα καθημερινά looks σου και να προσθέσει έξτρα πόντους στυλ στα outfits σου.

Είτε τα συνδυάσεις με αέρινα ανοιξιάτικα φορέματα, είτε με jean και λευκό πουκάμισο για πιο κλασικές εμφανίσεις, τα loafers, όπως θα ανακαλύψεις και στην παρακάτω gallery, δεν υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσουν ποτέ. Κι αν έχεις βαρεθεί την πιο κλασική μαύρη ή καφέ εκδοχή αυτού του παπουτσιού, μη φοβηθείς να τολμήσεις τα έντονα χρώματα. Άλλωστε, η άνοιξη και το χρώμα πάνε πάντα μαζί!

Διάβασε ακόμα: How to: Πώς θα περπατάς άνετα πάνω στα ψηλά τακούνια