5 color combos που θα δώσουν μια πινελιά ανανέωσης στα ανοιξιάτικα looks σου

Μαρία Ροδίτη
5 color combos που θα δώσουν μια πινελιά ανανέωσης στα ανοιξιάτικα looks σου

Μπορεί να έχουμε μιλήσει ήδη για το color blocking, αλλά αυτοί οι χρωματικοί συνδυασμοί θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας λίγο παραπάνω.

Μπορεί το μαύρο να είναι μια chic και safe επιλογή για τα looks μας, να μην το βαριόμαστε σχεδόν ποτέ, αλλά πάντα λίγο χρώμα δίνει έναν άλλο αέρα στα σύνολά μας, αλλά και στη διάθεσή μας. Μιας και έχουμε μπει για τα καλά στην άνοιξη, λοιπόν, μπορούμε να «παίξουμε» όσο θέλουμε με τα χρώματα και να επιλέγουμε στα outfits μας πιο φωτεινούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Το πορτοκαλί είναι επίκαιρο και αυτήν τη σεζόν. Κι επειδή σίγουρα έχεις βαρεθεί να το βλέπεις παντού και να το συνδυάζεις κι εσύ μόνο με καφέ και μπεζ items, στην παρακάτω gallery θα σου δώσουμε μια άλλη εναλλακτική, πιο μοντέρνα και stylish. Όπως και για το ροζ της τσιχλόφουσκας, αλλά και για το λεμονί. Κάνε scroll, λοιπόν, και ανακάλυψε τα 5 color combos της φετινής άνοιξης, που θα σε πείσουν να βάλεις για λίγο στην άκρη τα μαύρα ρούχα σου και να δώσεις μία ή και περισσότερες ευκαιρίες στα παστέλ χρώματα και στις πιο έντονες αποχρώσεις. Πειραματίσου ελεύθερα!

Διάβασε ακόμα: Τελικά ο Κορονοϊός επιβιώνει πάνω στα ρούχα μας;