Γιατί αυτά τα ρούχα μας κάνουν να νιώθουμε πιο ασφαλείς;

Γιατί αυτά τα ρούχα μας κάνουν να νιώθουμε πιο ασφαλείς;

Yπάρχει ένας στυλιστικός συνδυασμός που όλες καταφεύγουμε όταν θέλουμε να νιώσουμε ωραία.

Η ασφάλεια είναι «μεγάλη κουβέντα» αυτές τις μέρες. Ασφάλεια μας κάνει να νιώθουμε η παραμονή μας μέσα στο σπίτι. Καταλαβαίνουμε ότι με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των γύρω μας. Ασφάλεια μας κάνει να νιώθουμε η καθημερινή μας επικοινωνία με τους δικούς μας, με τους φίλους μας. Το να ξέρουμε ότι είναι καλά, το ότι μας σκέφτονται και τους σκεφτόμαστε.

«Ασφάλεια», όμως, σε μία λίγο διαφορετική μορφή μπορούμε να αισθανθούμε και μέσα στα ρούχα μας. Να γεμίσουμε αυτοπεποίθηση και να νιώσουμε και πάλι «ο εαυτός μας» μετά από αρκετές μέρες αυτοπεριορισμού. Και πιο συγκεκριμένα υπάρχει ένα style combo, το οποίο θα δεις αναλυτικά και σε πολλές εκδοχές του στην παρακάτω gallery, μέσα στο οποίο δείχνουμε και είμαστε καλά. Ουσιαστικά καλά.

Ποιο είναι αυτό; To αγαπημένο μας jean με ένα μονόχρωμο ή logo T-shirt. Βack to the basics που λένε και στην Αμερική, πίσω στις ενδυματολογικές μας ρίζες που λέμε και εμείς εδώ. Γιατί «τα βασικά τα εκτιμάς όχι μόνο αν τα χάσεις», αλλά και όταν βρεθείς μπροστά σε μία μεγάλη περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων. Και τα «βασικά», τόσο στη ζωή όσο και στην γκαρνταρόμπα μας, πάντα μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα απορρίψεις προβληματισμένη χίλια δύο πράγματα και θα καταλήξεις πως «δεν έχεις τι να φορέσεις», μπορείς να καταφύγεις σε μία γνώριμη επιλογή που θα σε δικαιώσει!
Δες επίσης: Queen Team: «Ξέρω τι αγόρασες online μέσα στην καραντίνα...»