4 πανεύκολοι τρόποι να ράψεις και να επιδιορθώσεις τα ρούχα σου (video)

4 πανεύκολοι τρόποι να ράψεις και να επιδιορθώσεις τα ρούχα σου (video)

Μιας και αυτήν τη στιγμή δεν επιτρέπεται να πας σε κάποια μοδίστρα, θα κάνεις τις επιδιορθώσεις μόνη σου!

Η καραντίνα συνεχίζεται και πραγματικά κοντεύουμε να χάσουμε τις μέρες. Μένουμε σπίτι για να προστατευθούμε από τον Κορονοϊό και η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει συχνά να μη μας φτάνει ολόκληρη η μέρα για να κάνουμε τις δουλειές μας. Μαγείρεμα, καθαριότητα του σπιτιού, εργασία, DIY beauty συνταγές και πολλά άλλα έχουν κατακλύσει την καθημερινότητά μας αυτόν τον καιρό.

Κι αν αναρωτιέσαι τι άλλο μπορείς να κάνεις, εμείς σού έχουμε τη λύση. Μπορείς να αναζητήσεις στις ντουλάπες και στα συρτάρια σου ρούχα, τα οποία θέλουν επιδιόρθωση ή εσύ σκεφτόσουν να τα μεταποιήσεις. Μιας και δεν μπορείς αυτές τις μέρες να πας σε μοδίστρα, διότι το lockdown είναι μαζικό, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το ταλέντο σου και στη μοδιστρική.

Στο παρακάτω βίντεο, θα δεις πώς ακριβώς μπορείς να σηκώσεις το ρεβέρ από το denim παντελόνι σου και να το ράψεις, ώστε να είναι εκεί σταθερά. Ακόμη, θα μάθεις κάτι πολύ απλό, αλλά εξαιρετικά χρήσιμο: πώς ράβουμε ένα κουμπί! Αν, επίσης, σκεφτόσουν να στενέψεις τη μέση ενός παντελονιού, τώρα θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις. Τα μόνα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής: μια δαχτυλήθρα (για να μην τρυπηθείς), κλωστή, βελόνα και μεζούρα.

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!



Διάβασε ακόμα: Ο Οίκος Dior ανοίγει και πάλι το εργοστάσιο της Baby Dior για να παράγει μάσκες