Θες να είσαι στυλάτη μέσα στο σπίτι; Τσέκαρε αυτά τα headpieces!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Θες να είσαι στυλάτη μέσα στο σπίτι; Τσέκαρε αυτά τα headpieces!

Μάζεψε τα μαλλιά σου κάνοντας fashion statement παράλληλα!

Μέσα στο σπίτι οι μέρες φαίνεται να κυλούν πανομοιότυπα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πρέπει να αφήσουμε τη ρουτίνα να μας καταβάλλει. Πρέπει να οπλιστούμε με χιούμορ, καλή διάθεση και αισιοδοξία και να προσπαθούμε να κάνουμε την κάθε στιγμή της καραντίνας μας λίγο πιο διασκεδαστική και σίγουρα αρκετά διαφορετική από την προηγούμενη. Τα ρούχα είναι ένας δυνατός σύμμαχος σε αυτήν μας την προσπάθεια. Και όχι μόνο τα ρούχα, αλλά και τα αξεσουάρ μαλλιών.

Γιατί μπορείς να φορέσεις το πιο απλό style combo: μία oversized φόρμα και ένα μονόχρωμo φούτερ, και να του δώσεις ένα fashionable twist φορώντας στα μαλλιά σου ένα από τα 4 στυλ headpieces που βλέπεις στην παρακάτω gallery. Υιοθετώντας ένα από αυτά τα hair looks, το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να λουστείς και να στεγνώσεις τα μαλλιά σου, φορμάροντάς τα ελαφριά.

Τα «υπόλοιπα» θα τα «δώσουν» στο στυλ σου τα παρακάτω αξεσουάρ που αγαπούν οι διάσημες φίλες μας. Από την Hailey Bieber μέχρι την Bella Hadid και την Mikutas, δες τι φοράνε στα μαλλιά σου τα πιο fashionable κορίτσια του κόσμου και πάρε ιδέες για το αυριανό #quarantinelook σου!
Δες επίσης: Το μοναδικό στυλ παπουτσιών που πρέπει να αποκτήσεις φέτος είναι sexy και άνετο