Aυτό το παντελόνι φόρμας (στη συγκεκριμένη απόχρωση) θα το φοράς για πολύ καιρό μετά την καραντίνα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Aυτό το παντελόνι φόρμας (στη συγκεκριμένη απόχρωση) θα το φοράς για πολύ καιρό μετά την καραντίνα

Και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

To τελευταίο διάστημα είναι γεγονός πως «ζούμε μέσα στις φόρμες μας». Φοράμε φόρμα για να κάνουμε τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, για να κάνουμε jogging, για να γυμναστούμε μέσα στο σαλόνι, για να δούμε σειρές στο laptop καθισμένες αναπαυτικά στον καναπέ. Γενικώς φοράμε το αγαπημένο μας track pants, με φούτερ ή T-Shirt, σχεδόν 24 ώρες το 24άρο.

Και εκεί που μας είχε δημιουργηθεί η «ανάγκη» να μη ξαναδούμε και να μην ξαναφορέσουμε κάτι αντίστοιχο μετά την καραντίνα, έρχεται το παρακάτω εκρού παντελόνι φόρμας από το Topshop (το βρίσκεις εδώ και κοστίζει 36 Ευρώ) και μας αλλάζει την αρχική μας πεποίθηση, να το αποβάλουμε από τη ζωή μας. Γιατί το συγκεκριμένο σχέδιο βγαίνει σε φαρδιά, αλλά όχι too loose, γραμμή, έχει λάστιχο στο κάτω μέρος του και κομψό χρώμα, πράγμα που το κάνει ιδανικό για να φορεθεί όπως κάθε άλλο μπεζ harem pants, με στενό top και πέδιλα. Μόνο που το συγκεκριμένο σχέδιο είναι 100 φορές πιο άνετο από οποιοδήποτε άλλο, φόρμα γαρ!

Οπότε μην είσαι αφοριστική, όσο και να έχεις βαρεθεί να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε ένα τέτοιο ρούχο. Επέλεξε τώρα κάτι παρόμοιο σε αυτήν την chic, εκρού απόχρωση και θα το φοράς σαν κανονικό παντελόνι για πολύ καιρό από την λήξη της καραντίνας και μετά… και θα είσαι και υπερβολικά άνετη μέσα σε αυτό!
Δες επίσης: 15 ανοιξιάτικες mini φούστες που ταιριάζουν σε όλες

https://www.instagram.com/p/B-wmQAiDQAG