Mint Green: Το χρώμα που μας δείχνει μαυρισμένες φέτος έχει την τιμητική του

Διονυσία Καλαποθαράκου
Mint Green: Το χρώμα που μας δείχνει μαυρισμένες φέτος έχει την τιμητική του

Ποιες κολακεύει το πιο κομψό είδος πράσινου;

Το «χρώμα της μέντας», αυτή η τόσο κομψή απόχρωση του πράσινου που ισορροπεί ανάμεσα στο παστέλ και στο statement summer color, είναι στη ζωή μας τα τελευταία τέσσερα – πέντε χρόνια. Το βλέπουμε στις διακοσμητικές τάσεις, στα αξεσουάρ και φυσικά στην γκαρνταρόμπα μας ιδιαίτερα τις καλοκαιρινές σεζόν. Το χρώμα mint είναι εκλεπτυσμένο και διακριτικό από τη φύση του. Συνδυάζεται κυρίως με καφέ και neutral αξεσουάρ και μπορεί να μας φανεί χρήσιμο και σε ένα pale color blocked συνδυασμό. Ταιριάζει με λιλά, απαλό κίτρινο και baby pink ενώ για μία βραδινή μας έξοδο μπορούμε να το συνδυάσουμε και με μπονζέ ή πιο φωτεινές αποχρώσεις του χρυσού.

https://www.instagram.com/p/B1zBWvqodQk

Το χρώμα της μέντας έχει μία ιδιαιτερότητα όμως, μπορεί να το συναντάμε και το καλοκαίρι του 2020 σε midi φορέματα, ψηλόμεσες παντελόνες, μαγιό και ανάλαφρα top αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ταιριάζει σε όλες μας. Κολακεύει και αναδεικνύει πιο πολύ τα χαρακτηριστικά των καστανών και των μελαχρινών γυναικών, ενώ φαίνεται άτονο πάνω στις ξανθιές. Χάνει τη ζωντάνια και τη διαφορετικότητά του και φαίνεται σαν μία ακόμα πράσινη απόχρωση. Στις δύο πρώτες, όμως, κατηγορίες κοριτσιών κολακεύει και το δέρμα καθώς το κάνει να φαίνεται πιο μαυρισμένο.

Επίσης τα ρούχα σε mint απόχρωση δείχνουν πάντα classy και πιο ακριβά από όσο είναι πράγμα που πάντα είναι «καλοδεχούμενο» όταν ειδικά αναζητάμε τα κατάλληλα office looks για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν, λοιπόν, είσαι καστανή μπορείς να αποκτήσεις ένα πουκάμισο στο χρώμα της μέντας, να το συνδυάσεις με το μπεζ υφασμάτινο παντελόνι σου και ένα ζευγάρι nude γόβες και να κάνεις εντυπωσιακή επάνοδο στο γραφείο μετά από την καραντίνα. Με στυλ και φινέτσα!
Δες επίσης: 20 ολοκαίνουργια ολόσωμα μαγιό για να μπεις σε καλοκαιρινό mood

https://www.instagram.com/p/CAKeRhdp4Ko