Τα μαγικά tips για να μη θολώνουν τα γυαλιά σου όσο φοράς μάσκα προστασίας

5 SHARES

Τρία αποτελεσματικά tricks για να διευκολυνθεί η καθημερινότητά σου!

Από τη μέρα που ξεκίνησε η σταδιακή άρση των μέτρων μπήκε για τα καλά στη ζωή μας η μάσκα προστασίας. Ναι, και όσο ήμασταν σε καραντίνα τη φορούσαμε για να προστατευόμαστε από τον κορονοϊό, αλλά τώρα πλέον- σε ορισμένες περιπτώσεις -είναι άκρως απαραίτητη και υποχρεωτική η χρήση της. Δεν μπορούμε πια να μπούμε στα Μέσα Μαζική Μεταφοράς χωρίς τη μάσκα μας, αλλά ούτε και στα καταστήματα που στεγάζονται στα μεγάλα malls της πόλης μας.

Σίγουρα, δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέαμα να φοράμε μάσκα προστασίας, αλλά ούτε και πολύ βολικό, καθώς υπάρχουν φορές που δυσκολεύεται η αναπνοή μας. Γι’ αυτό και ευχόμαστε πολύ σύντομα να πάψει να υπάρχει στην καθημερινότητά μας. Μέχρι να συμβεί, όμως, αυτό υπάρχουν και κάποιοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο όταν φορούν μάσκα. Μιλάμε για εκείνους και εκείνες που φορούν γυαλιά οράσεως, αλλά ακόμα και για όσους φορούν γυαλιά ηλίου.

Πόσες φορές σου έχει τύχει το τελευταίο διάστημα να φοράς μάσκα μαζί με τα γυαλιά σου και τελικά αυτά να καταλήγουν να είναι θολωμένα από τη ζεστή ανάσα σου που ξεφεύγει από το πάνω μέρος της μάσκας; Μάλλον, καταλαβαίνεις απόλυτα αυτό που μόλις σου περιέγραψα.

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, και σε αυτό το πρόβλημα υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Στην παρακάτω gallery θα δεις τα τρία αποτελεσματικά tricks που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και θα σε κάνουν να πεις «αντίο» στους θολωμένους φακούς των γυαλιών σου λόγω της χρήσης μάσκας.

Διάβασε ακόμα: Squadded: Η νέα τάση στο shopping που θα λατρέψεις εσύ και οι φίλες σου στα χρόνια του κορονοϊού

5 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ