Fashion DIY: Φτιάξε μόνη σου τo πιο κομψό turban! (video)

Μαρία Ροδίτη
Fashion DIY: Φτιάξε μόνη σου τo πιο κομψό turban! (video)

Μόνο με τη βοήθεια ενός… ξεχασμένου T-shirt.

Μπορεί φέτος το καλοκαίρι να έχουν κάνει δυναμικό comeback αξεσουάρ των 90’s, όπως τα scrunchies, ή να συνεχίζουν τη δυναμική πορεία τους από τον χειμώνα τα πολύ στολισμένα hairclips με πέρλες ή στρας, ωστόσο υπάρχει ένα hair accessory που είναι all-time classic και άκρως καλοκαιρινό. Μιλάμε, φυσικά, για το turban.

Όσο τολμηρό κι αν σου φαίνεται, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και είναι το item που πραγματικά μπορεί να απογειώσει κάθε καλοκαιρινό σου σύνολο. Είναι chic, ενώ φέρνει μαζί του ένα ethnic άρωμα κι έναν εξωτικό αέρα. Είτε το συνδυάσεις με το μαγιό σου και ένα oversized πουκάμισο για να πας στην παραλία, είτε με ένα αέρινο, βραδινό maxi φόρεμα για να πιείς το κοκτέιλ σου στο αγαπημένο σου bar, η στέκα-turban μπορεί να σε «συνοδεύσει» αναβαθμίζοντας σε χρόνο dt το look σου και φέρνοντας μαζί του έναν αέρα άλλου κόσμου. Και μην ξεχνάς ότι αν έχεις μια bad hair day και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα στα μαλλιά σου, το turban πραγματικά θα σε σώσει!

Αν αυτήν τη στιγμή «σπας» το κεφάλι σου να θυμηθείς αν έχεις ένα turban ή όχι, εμείς θα σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου χρησιμοποιώντας απλώς ένα T-shirt που δε φοράς πια. Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, θα χρειαστεί με ένα ψαλίδι να κόψεις μια λωρίδα υφάσματος από το T-shirt και με ένα πανεύκολο κόλπο θα το μετατρέψεις σε ένα ελαστικό turban.

Αν δε θέλεις ένα απλό, λευκό turban, μπορείς να το βάψεις μόνη σου με την τεχνική tie-dye ή και να κολλήσεις πάνω διακριτικά διαμαντάκια ή πέτρες για να το κάνεις ακόμα πιο στυλάτο και ενδιαφέρον.

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!



Cover photo: @alexandralapp_

Διάβασε ακόμα: Η στυλίστρια των αδελφών Hadid αποκάλυψε τα musts της κομψής γκαρνταρόμπας