7 κομψοί και cool τρόποι να φορέσεις το basic T-shirt σου

Μαρία Ροδίτη
7 κομψοί και cool τρόποι να φορέσεις το basic T-shirt σου

Το passepartout κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου θα σου χαρίσει τους πιο stylish συνδυασμούς.

Είναι ένα κομμάτι που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Η αξία του είναι διαχρονική. Έχει την τιμητική του το καλοκαίρι, αλλά κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να το φοράς και τον χειμώνα κάνοντας, βέβαια, το σωστό styling. Το T-shirt- σε όποιο χρώμα ή μέγεθος υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σου- είναι σύμμαχός σου για όλες τις ώρες της ημέρας και για πολλές περιστάσεις.

Όσο basic και casual αν σου φαίνεται, επιστρατεύοντας όλη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου, μπορείς να το αναδείξεις και να δημιουργείς ultra fashionable looks από το πρωί ως το βράδυ. Μη μένεις σε παλιά στυλιστικά στερεότυπα και πιστεύεις ότι το T-shirt μπορεί να φορεθεί μόνο με jeans ή με τη φόρμα σου και τα all-time classic sneakers. Όπως σου προτείνουμε και στην παρακάτω gallery, υπάρχουν επτά κομψοί και άκρως cool τρόποι να εντάξεις στα καθημερινά looks σου το basic T-shirt κάνοντας statement εμφανίσεις και λανσάροντας mix & match σύνολα, που μόνο απαρατήρητα δε θα περάσουν.

Με πλισέ φούστα, πάνω από ποδηλατικό κολάν (που είναι και huge trend φέτος) ή μέσα από το λινό σακάκι σου, το basic T-shirt – σε μονόχρωμη, oversized ή logo εκδοχή- θα αναδείξει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους τη stylish και άνετη πλευρά του εαυτού σου.

Διάβασε ακόμα: Ames The Bags: Οι It-Bags της Ελλάδας που αναζητά κάθε σύγχρονη γυναίκα