Double Anklet: Πώς να φορέσεις το πιο καλοκαιρινό trend στα κοσμήματα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Double Anklet: Πώς να φορέσεις το πιο καλοκαιρινό trend στα κοσμήματα

Όταν περπατάς στην άμμο η προσοχή στρέφεται στα πόδια σου και τώρα μπορείς να τα «στολίσεις» με τον πιο stylish τρόπο.

anklets

‘Ένα fashion trend που ανακάλυψε για πρώτη φορά η Δύση τη δεκαετία του 1970, όταν και τα κορίτσια άρχισαν να το φοράνε στα πόδια τους ως ένδειξη της bohemian φύσης τους και του ασυμβίβαστου χαρακτήρα τους, έχει κάνει comeback τα τελευταία χρόνια και έχει δώσει ένα rebel twist στα summer looks μας. Ο λόγος για το βραχιόλι ποδιού, το αγαπημένο anklet ή ankle bracelet που έχει τις ιστορικές καταβολές του στην Ανατολική Ασία και στην Αίγυπτο και φέτος κερδίζει έδαφος και στις πιο ψαγμένες, καλοκαιρινές γκαρνταρόμπες.

Η ιδιαιτερότητα του φετινού jewelry trend που το αφορά είναι ότι δεν μιλάμε πλέον για ένα βραχιόλι στο πόδι, αλλά διπλό κόσμημα (aka double anklet) το οποίο μπορούμε εύκολα να το πετύχουμε φορώντας δύο λεπτές αλυσίδες σαν και αυτές που θα βρεις εδώ, μαζί. Αν επιλέξεις ένα σχέδιο με κάποιο διαχρονικό μοτίβο όπως ο αρχαιοελληνικός μαίανδρος, μία απλή χρυσή αλυσίδα ή κάποιο μίνιμαλ σχέδιο με πέρλες, μπορείς να το φοράς συνδυαστικά μαζί με κάποιο σε αντίστοιχο design, όλο τον χρόνο.

Το αποκλειστικά καλοκαιρινό ύφος του εξαντλείται σε μία επιλογή με κοχύλια ή κάτι παρόμοιο και άκρως «θαλασσινό». Φέτος, λοιπόν, φοράμε ανά δυάδες τα βραχιόλια στο πόδι μας και δεν υποστηρίζουμε μόνο ένα hippie look αλλά το πιο hot trend κοσμημάτων για το 2020.
Δες επίσης: Δέκα -καθόλου βαρετά- σύνολα για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα σου

https://www.instagram.com/p/CBik1ZNp3k9