10 fashion items που φοράς τώρα και θα σου φανούν χρήσιμα και το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
10 fashion items που φοράς τώρα και θα σου φανούν χρήσιμα και το φθινόπωρο

Βρισκόμαστε στην Ελλάδα και ξέρουμε καλά ότι το καλοκαίρι αργεί να φύγει! Και μαζί του αργούμε κι εμείς να αποχωριστούμε κάποια κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας μας.

Μπορεί να έχεις συνδυάσει τον ερχομό του φθινοπώρου με βροχές, καταιγίδες και γενικά έναν άστατο καιρό, όμως ξέρεις καλά ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Στην Ελλάδα η καλοκαιρία διαρκεί μέχρι αρχές Οκτώβρη με αποτέλεσμα τα άκρως φθινοπωρινά ρούχα να παίρνουν μια θέση στην ντουλάπα σου πολύ αργότερα.

Αυτό σημαίνει ότι και το φθινόπωρο έχεις τη δυνατότητα να φοράς αρκετά από τα καλοκαιρινά σου fashion items- θα τα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery- κρατώντας για λίγο περισσότερο κοντά σου την ανεμελιά αυτής της εποχής- έστω και νοερά-, αλλά και τις οικονομίες σου σε καλή κατάσταση.

Μπορεί, λοιπόν, τα δροσερά βράδια του φθινοπώρου να χρειάζεσαι το denim jacket σου για να μην κρυώσεις, όμως ποιος σου απαγορεύει να φοράς από μέσα το puff sleeved top σου; Η ερώτηση είναι ρητορική. Και φουσκωτά μανίκια μπορείς να συνεχίσεις να φοράς τον Σεπτέμβρη, όταν η θερμοκρασία θα ξεπερνά τους 30 βαθμούς, και τα fashionable σανδάλια σου και ακόμη 8 fashion items που καθόλου άκαιρα δεν μπορούν να θεωρηθούν σε μια ημερολογιακά φθινοπωρινή μέρα, που όμως ο ήλιος καίει δυνατά.

Αν, λοιπόν, έχεις αρχίσει να μελετάς τις φθινοπωρινές τάσεις της μόδας για να είσαι στυλιστικά ενημερωμένη, κάνε ένα pause και ανακάλυψε τα fashion items που δε θα χρειαστεί να ανεβάσεις στο πατάρι όταν αρχίσει αυτή η υπέροχη, φθινοπωρινή δροσούλα.

Διάβασε ακόμα: Ποιο είναι το «Travolta dress» και ποια η σχέση του με την Πριγκίπισσα Diana;