Waist Bags: Οι πιο στυλάτοι τρόποι να τις φορέσεις και φέτος!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Waist Bags: Οι πιο στυλάτοι τρόποι να τις φορέσεις και φέτος!

Το fashion item που «λατρεύουμε να μισούμε», το τσαντάκι μέσης, μπορεί να αποτελέσει το πιο fashionable στοιχείο της εμφάνισής μας.

Aπό τα party girls των 80s που συνδύαζαν τα τσαντάκια μέσης (γνωστά ως «μπανάνες» τότε) με τα ψυχεδελικά κολάν τους και χόρευαν κάτω από τη disco-μπάλα με τα χέρια τους ελεύθερα να κινούνται στους pop ρυθμούς της μουσικής, μέχρι την Carrie Bradshaw στα 00s που φορούσε την Prada waist bag της πάνω από την pencil φούστα της και πήγαινε να συναντήσει τον Aidan, αυτό το πολύ πρακτικό (και αρκετά υποτιμημένο) στυλ τσάντας, έχει διανύσει πολλά «χιλιόμετρα».

Δεν έχει σταματήσει ποτέ όμως να αποτελεί κομμάτι-κλειδί για τις casual (ή και μη αν δεν φοβάσαι τα mix&match outfits) εμφανίσεις μας. Γι’ αυτό δεν σταματάμε να επανεφευρίσκουμε fashionable τρόπους για να τα κρατήσουμε. Συνειδητά δεν γράφουμε να τα φορέσουμε στη μέση γιατί τα τσαντάκια μέσης, όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, φοριούνται και με πολλούς άλλους λιγότερο συμβατικούς, τρόπους.

Οι belt bags σου λύνουν τα χέρια, λοιπόν, και το 2020 αλλά και το φθινόπωρο του 2021. Και με αυτό που λέμε σχεδόν κυριολεκτούμε. Γιατί όντως μιλάμε για ένα στυλ τσάντα που σου επιτρέπει ελευθερία κινήσεων καθώς δεν είσαι υποχρεωμένη να την κρατάς, αλλά απλά να τη φοράς. Και επίσης είναι passe-partout για την γκαρνταρόμπα μας γιατί μπορείς να τη βάλεις με όλα σου τα σύνολα, πρωινά αλλά και βραδινά.

Επειδή όμως πρόκειται για ένα αξεσουάρ που γίνεται εξαρχής αναπόσπαστο κομμάτι του look σου και το έχεις πάνω σου όσο έχεις και τα υπόλοιπα ρούχα σου, κάτι σαν ζώνη με αποθηκευτικούς χώρους δηλαδή, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική σε ό,τι αφορά την εφαρμογή αλλά και την αρχική του επιλογή. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα 5 styling tips μας για να φορέσεις την waist bag σου με τον πιο κομψό και φινετσάτο τρόπο και τη νέα σεζόν. «Δέσε τη ζώνη σου» και διάβασέ μας!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 μονόχρωμα φορέματα που μπορείς να φοράς 24 ώρες το 24άωρο