Αυτό το knitwear trend θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Αυτό το knitwear trend θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το φθινόπωρο

Στυλιστικός αέρας 90’s προβλέπεται να μας απασχολήσει και την ερχόμενη σεζόν!

Η θρυλική εποχή των 90’s και η επαναφορά των fashion trends εκείνης της δεκαετίας εν έτει 2020 μάς έκανε να νοσταλγήσουμε τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια. Να θυμηθούμε και να φορέσουμε ρούχα ή αξεσουάρ για τα οποία η μαμά φρόντιζε να έχει αγοράσει για μας, ώστε να είμαστε fashion icons… από κούνια.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ θυμάμαι πολύ καλά εκείνο το deux pieces συνολάκι με tie-dye effect που λάτρεψα και φορούσα συνήθως στα parties των αγαπημένων συμμαθητών μου. Και που τώρα- που εννοείται ότι δεν μπαίνει ούτε μέχρι τη γάμπα- θα ήθελα πολύ να ξαναφορέσω. Ψυχεδελικά μοτίβα, mules & square toe sandals και άλλα old-school trends ξεπετάγονταν παντού μπροστά μας αυτό το καλοκαίρι.

Ποιος είπε ότι θα σταματήσουν και το φθινόπωρο;! Σε περίπου έναν μήνα από τώρα, λοιπόν, ετοιμάσου να βλέπεις το knitwear trend που θα μελετήσεις αναλυτικότερα στην παρακάτω gallery. Πρόκειται για την πλεκτή καζάκα σε oversized γραμμή, που παρουσίασαν πολλοί Οίκοι Μόδας στα Fashion Weeks- ανάμεσά τους Prada, Lacoste και Dior-, ενώ είδαμε και πρόσφατα σε street style looks στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης.

Μπορεί να σου θυμίσει παροδικά την γκαρνταρόμπα της γιαγιάς σου, αλλά αυτό το αμάνικο γιλέκο θα αποτελέσει το big hit του ερχόμενου φθινοπώρου. Φόρεσέ το σκέτο με μία βερμούδα ή ένα shorts για τις μέρες που ακόμα η θερμοκρασία δε θα έχει πέσει αισθητά, ή με denim παντελόνι και πουκάμισο, όταν οι πρώτες φθινοπωρινές μέρες θα μας δείξουν τη δροσερή πλευρά τους.

Διάβασε ακόμα: 6 στυλ σανδαλιών που φοράς τώρα και θα φοράς και τον Σεπτέμβριο