Τις μέρες που έχει καύσωνα δοκίμασε να φορέσεις αυτό το στυλ μπλούζας

Τις μέρες που έχει καύσωνα δοκίμασε να φορέσεις αυτό το στυλ μπλούζας

Aέρινη και στυλάτη θα φέρει ένα «κύμα δροσιάς» στην γκαρνταρόμπα σου.

Ο Αύγουστος μας αποχαιρέτησε με υψηλές θερμοκρασίες και ο Σεπτέμβριος μας καλωσόρισε κάπως αντίστοιχα. Σαν να παρατείνεται αυτό το «περίεργο» καλοκαίρι και εμείς που έχουμε γυρίσει στην καθημερινότητά μας να μην μπορούμε να αποφασίσουμε αν αυτό είναι απαραίτητα καλό.

laurencrowe88 116045762 816067259150069 2433922058328176073 n

Αυτά σε ό,τι αφορά το ψυχολογικό μας κομμάτι και την επανένταξή μας στη ρουτίνα του φθινοπώρου. Ενδυματολογικά, που τα πράγματα είναι έτσι και αλλιώς μετέωρα τις πρώτες μέρες κάθε νέας σεζόν, η έμπνευση για το πιο αέρινο και δροσερό είδος top έρχεται από τη δεκαετία του 1970 και μπορείς να το φορέσεις και εσύ χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις τίποτα νέο.

Η Έλενα Ναθαναήλ στην ταινία «Εκείνο το Καλοκαίρι» (1971) ήταν η επιτομή του boho, 70s στυλ. Παντελόνια καμπάνες, πουκάμισα δεμένα στη μέση, μπαντάνες, οversized τετράγωνα γυαλιά ηλίου, crochet φορέματα και ένα είδος top που είναι hot και σήμερα. Ήταν ένα «Ιt Girl» της εποχής που φορούσε από τότε αυτό που σου προτείνουμε να βάλεις τώρα που έχει υψηλές θερμοκρασίες: το «scarf – top». Η μπλούζα που μπορείς να φτιάξεις δένοντας ένα φουλάρι γύρω από το στήθος σου είναι ό,τι πιο δροσερό για αυτές τις ημέρες και έχει ρετρό αύρα που κάνει ακόμα και ένα απλό, denim παντελόνι σου να φαίνεται ιδιαίτερο.

Ο τρόπος είναι απλός για να δώσεις αυτό το ethnic twist στην εμφάνισή σου: δένεις το μαντήλι γύρω από τα πλευρά σου σχηματίζοντας ένα τρίγωνο μπροστά ή το φοράς σαν bustier κάνοντας κόμπο στη μέση του στήθους. Oλοκλήρωσε την εμφάνισή σου με layering κοσμημάτων στο λαιμό, με ένα ψηλόμεσο mom jean και ένα ζευγάρι mules και κάνε μία άκρως καλοκαιρινή και κομψή εμφάνιση χωρίς καν να φορέσεις μπλούζα... με τη συμβατική έννοια του όρου τουλάχιστον.
Δες επίσης: Boxer Briefs: Η τάση στα εσώρουχα που «γέννησε» η καραντίνα, ήρθε για να μείνει