Πέντε πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν ψωνίσεις online εν μέσω πανδημίας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Πέντε πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν ψωνίσεις online εν μέσω πανδημίας

O χρόνος που καταναλώνεις προσθέτοντας πράγματα «στο καλάθι σου» έχει αυξηθεί, το ίδιο πρέπει να αυξηθεί και η προσοχή σου πριν πραγματοποιήσεις την επόμενη αγορά σου.

Όταν πας σε ένα κατάστημα για να κάνεις shopping υπάρχει μία ολόκληρη ιεροτελεστία που ακολουθείς πριν φτάσεις με «το αντικείμενο του πόθου σου» στο ταμείο. Αν τελικά φτάσεις! Πρώτα τσεκάρεις την τιμή, στη συνέχεια το δοκιμάζεις, ίσως το φωτογραφίζεις και το στέλνεις και σε κάποια φίλη να σου πει τη γνώμη της, σε πολλές περιπτώσεις το αφήνεις στη θέση του έχοντας στο μυαλό σου να γυρίσεις αργότερα για να το αγοράσεις. Ό,τι από τα παραπάνω και αν συμβαίνει υπάρχει αρκετός χρόνος από τη στιγμή που βλέπεις κάτι πριν το αποκτήσεις, κάτι που δεν συνάδει με την παρόρμηση που συνοδεύει το online shopping.

Kαι επειδή εν μέσω πανδημίας ο αριθμός των διαδικτυακών αγορών έχουν τριπλασιαστεί (οι έρευνες το λένε, όχι εμείς) κάτι πρέπει να κάνουμε για να «ελέγχουμε» αυτόν τον αυθορμητισμό μας πριν αποβεί μοιραίος για το πορτοφόλι μας. Στην παρακάτω gallery θα βρεις πέντε συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις με ασφάλεια την επόμενη online αγορά σου προστατεύοντας το budget σου και διασφαλίζοντας πως αν κάτι «δεν πάει καλά» μπορείς πάντα να πάρεις πίσω τα χρήματά σου.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 φθινοπωρινά φορέματα για να ξεκινήσουμε με στυλ τη νέα σεζόν