Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος (και ο πιο κομψός) στυλιστικός συνδυασμός

Διονυσία Καλαποθαράκου
Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος (και ο πιο κομψός) στυλιστικός συνδυασμός

Ίσως φέτος το φθινόπωρο να τον κάνεις πιο συχνά από όσο συνήθως.

Διαβάζοντας τον τίτλο, δεν μπορεί, για κάποια δευτερόλεπτα πριν «πατήσεις» στο θέμα άρχισες να κάνεις «προβλέψεις» στο μυαλό σου. «Με κολακεύουν τα looks που αποτελούνται από λευκό top και μαύρο παντελόνι», «φοράω συχνά total neutral σύνολα», «είναι διαχρονικά τα denim jackets, αυτά να δεις θα εννοεί πάνω από εμπριμέ φορέματα»: τα σκέφτηκες όλα τα παραπάνω, είμαστε σίγουρες. Και δεν το έκανες αδίκως. Έχεις απόλυτο δίκαιο πως ισχύουν όλα αυτά αλλά δεν είναι η «λύση» στον fashion «γρίφο μας».

Γιατί σύμφωνα με τα πρόσφατα posts όλων των Influencers στο Instagram (τσέκαρε το account της Leia Sfez στην παρακάτω gallery) το πιο συνηθισμένο και ταυτόχρονα πολύ κομψό και κολακευτικό style combo για φέτος είναι ένα: το μαύρο top σε συνδυασμό με ένα blue jean. Και εσύ, λογικά, το έχεις ήδη φορέσει παραπάνω από μια φορές από το τέλος του καλοκαιριού έως και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CE_-nylKVm0


Ένα μπλε, denim παντελόνι είναι must για κάθε γκαρνταρόμπα και ανάλογα με το σχέδιό του (flare, mom, loose, straight ή skinny) κολακεύει κάθε σωματότυπο. Σε ό,τι αφορά τη μπλούζα η «απάντηση» στο χρώμα που πρέπει να έχει το διαχρονικά επίκαιρο top σου είναι μία: μαύρο. Το λευκό είναι πολύ chic αλλά δεν ταιριάζει σε πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και τα neutral χρώματα είναι so hot right now αλλά αναδεικνύουν μόνο τις κοπέλες με σταρένιο δέρμα ή σκούρα μαλλιά. Το μαύρο, αντιθέτως, είναι ο πιο εγγυημένος τρόπος να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου.

Δύο βασικά κομμάτια φορεμένα μαζί προσφέρουν όχι ένα συνηθισμένο αλλά ένα εκλεκτικά κομψό look στο οποίο μπορείς να ανατρέχεις φέτος το φθινόπωρο τις στιγμές που «δεν έχεις τι να βάλεις»… εντός ή εκτός σπιτιού.
Δες επίσης: #LFW: O Οίκος Coach παρουσίασε μία multi culti συλλογή με τη βοήθεια των διάσημων «οπαδών» του