Έτσι θα οργανώσεις σωστά τα εσώρουχά σου και θα βρίσκεις πάντα ό,τι θες

Έτσι θα οργανώσεις σωστά τα εσώρουχά σου και θα βρίσκεις πάντα ό,τι θες

Δε θα έχεις πια ανακατεμένα και ακατάστατα συρτάρια!

Το ξυπνητήρι δε χτύπησε ποτέ, εσύ σηκώθηκες ξεμαλλιασμένη και τρέχοντας να ετοιμαστείς για το γραφείο και την ώρα που φοράς το λευκό πουκάμισό σου συνειδητοποιείς ότι από μέσα έχεις βάλει το φλοράλ ή το μαύρο σουτιέν σου. Ψάχνεις και ξαναψάχνεις στα συρτάρια, αλλά δε βρίσκεις με τίποτα το μπεζ σουτιέν. Και ο χρόνος περνάει.

Αν η παραπάνω εικόνα που σου περιγράφουμε σού έχει συμβεί αρκετές φορές, τότε ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται να κάνεις. Πρέπει να οργανώσεις τα συρτάρια με τα εσώρουχα και τις κάλτσες σου, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κάνεις τον κόσμο άνω κάτω και να καταλήγεις να πηγαίνεις με καθυστέρηση στο γραφείο.

Και ποια είναι πιο ειδικός σε θέματα οργάνωσης ντουλάπας; Μα, φυσικά, η Marie Kondo. Η παγκόσμια guru καθαριότητας και τακτοποίησης σού δείχνει στο παρακάτω βίντεο τη σωστή μέθοδο τοποθέτησης σουτιέν, σλιπ και καλτσών στα συρτάρια σου.

Αυτό που έχεις να κάνεις με τις κάλτσες είναι να βρεις το άλλο τους μισό, να τυλίξεις μαζί το ζεύγος και να τις τοποθετήσεις όλες σε ένα συρτάρι. Τα σλιπ πρέπει να τα διπλώσεις σε ρολάκια, ενώ τα σουτιέν πρέπει να τοποθετηθούν κουμπωμένα και με τις τιράντες τοποθετημένες μέσα στα cups. Έτσι, τοποθετείς το ένα μέσα στο άλλο και στη συνέχεια σε συρτάρι και πάντα μα πάντα θα βρίσκεις αυτό που θέλεις. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι το κάθε είδος εσωρούχου καλό είναι να τοποθετείται σε διαφορετικό συρτάρι, όχι στο ίδιο! Για δική σου διευκόλυνση.

Ας μη σου λέμε, όμως, άλλα εμείς. Πάτα το play και παρατήρησε προσεκτικά ό,τι κάνει η Marie Kondo. Είναι Κυριακή και έχεις όλο τον χρόνο να το κάνεις κι εσύ σήμερα δίνοντας τέλος στο αιώνιο, πρωινό (και όχι μόνο) πρόβλημά σου!



Cover photo: @irishbralady

Διάβασε ακόμα: Fashion DIY: Ανανέωσε το jean σου με αυτό το τέλειο Tik Tok hack (video)