Το τέλειο κόλπο για να στέκεται στη θέση του το strapless σουτιέν (video)

Το τέλειο κόλπο για να στέκεται στη θέση του το strapless σουτιέν (video)

Δε θα μετακινηθεί ποτέ ξανά!

Μόλις ψώνισες ένα ultra chic strapless φόρεμα ή top και θέλεις οπωσδήποτε να το φορέσεις στην πρώτη έξοδο της εβδομάδας. Το μόνο που σε απωθεί και προβληματίζει, όμως, είναι ότι θα χρειαστεί να φορέσεις από μέσα ένα strapless σουτιέν. Γιατί σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις το κλασικό σουτιέν με τις τιράντες. Θα είναι αρκετά αντιαισθητικό το θέαμα.

Η αλήθεια είναι ότι το strapless σουτιέν είναι μια απαιτητική υπόθεση. Για να βρεις το κατάλληλο, αυτό που κολακεύει το στήθος σου και δεν πέφτει, χρειάζεται αρκετή έρευνα αγοράς. Συνήθως, αυτό που συμβαίνει είναι να παίρνεις ένα strapless σουτιέν και από τα πρώτα λεπτά κιόλας να αρχίζει να πέφτει, εκνευρίζοντάς σε και ταυτόχρονα κάνοντάς σε να το τραβάς κάθε τρεις και λίγο για να μείνει στη θέση του.

Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Εφαρμόζεις το τέλειο κόλπο που θα βρεις στο παρακάτω βίντεο και το οποίο σού δείχνει ακριβώς πώς δε θα ξαναπέσει το strapless σουτιέν. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια τιράντα σουτιέν και θα ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

Βήμα #1: Τοποθέτησε την τιράντα γύρω από το στήθος σου, έτσι ώστε να ενωθούν τα δύο άκρα της στη βάση του σουτιέν και του στήθους σου.

Βήμα #2: Κούμπωσε τις δύο άκρες μεταξύ τους και θα δεις ότι το σουτιέν σου δε θα μετακινηθεί ποτέ ξανά!

Για να καταλάβεις ακριβώς τη διαδικασία, πάτα το play, δοκίμασε το κόλπο και μετά θα μας ευγνωμονείς!



Cover photo: @victoriassecret

Διάβασε ακόμα: Το φθινοπωρινό πανωφόρι που χρειάζεσαι τώρα υπάρχει και λέγεται shacket