Όλα τα χρήσιμα tips για να ψωνίσεις έξυπνα στις ενδιάμεσες εκπτώσεις που έχουν ξεκινήσει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όλα τα χρήσιμα tips για να ψωνίσεις έξυπνα στις ενδιάμεσες εκπτώσεις που έχουν ξεκινήσει

Βρήκαμε τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις.

Η χθεσινή Δευτέρα σήμανε την έναρξη των φετινών ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου θα ολοκληρωθούν οι προσφορές με την ημέρα της «Black Friday» που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως η περίοδος των εκπτώσεων συνέπεσε με το κλείσιμο της εστίασης λόγω Κορονοϊού, σε μια περίοδο μάλιστα όπου η μόδα και η αγορά μετράνε τις πληγές τους. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, το homewear και cozy ντύσιμο μπαίνει και πάλι σε προτεραιότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε έξυπνες και χρηστικές αγορές, τις οποίες θα φορέσουμε στο άμεσο μέλλον.

Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε όλα τα tips που πρέπει να έχεις κατά νου όταν θα βγεις για ψώνια. Θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις όλες τις παγίδες, να επενδύσεις σε key-items και ταυτόχρονα να προστατεύσεις το πορτοφόλι σου. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις απαραίτητες συμβουλές.

Δες επίσης: Αυτή η εναλλακτική λύση φέτος για τα κολάν είναι εξαιρετικά κομψή