7 αγχολυτικά videos που σου δείχνουν πώς να επισκευάσεις μόνη σου τα παπούτσια σου

Sabine Camhi
7 αγχολυτικά videos που σου δείχνουν πώς να επισκευάσεις μόνη σου τα παπούτσια σου

Εάν η πανδημία σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο αγχωμένη, παρακολούθησε αυτά τα βίντεο επισκευής παπουτσιών για να ηρεμήσουν την ψυχή σου.

 

Με ό, τι συμβαίνει στον κόσμο αυτήν την στιγμή, πάντα μας αρέσει να ψάχνουμε τρόπους που θα μας οδηγήσουν σε εσωτερική γαλήνη. Ορισμένοι την βρίσκουν μέσω βιβλίων, και άλλοι ακούνε τα αγαπημένα τους pop hits. Αλλά στο YouTube μπορείς να βρεις χιλιάδες δημιουργικούς λογαριασμούς που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις το καθημερινό άγχος.

Τα βίντεο επισκευής παπουτσιών (ή απλά τα βίντεο καθαρισμού παπουτσιών) αποτελούν ένα πολύ ενδιαφέρον μέρος στο YouTube. Η ολική ανακατασκευή των παπουτσιών στα βίντεο, όσο παράξενο και να φαίνεται, είναι πολύ χαλαρωτικό και εντυπωσιακό να το βλέπεις.

Και ενώ μπορεί να πιστεύεις ότι τα ιδανικά παπούτσια για αποκατάσταση είναι μόνο τα ακριβά, σε αυτά τα βίντεο οι χρήστες φτιάχνουν τα πάντα από καθημερινά αθλητικά παπούτσια όπως τα Nike και τα Converse, μέχρι παπούτσια επώνυμα όπως τα Gucci brogues.

Σίγουρα, η ανακούφιση από βίντεο όπως αυτά μπορεί να ακούγεται περίεργη, αλλά το να βλέπεις ένα παλιό αθλητικό παπούτσι, να ακούς τον ήχο μιας συρμάτινης βούρτσας να χτενίζει τον καμβά, και να χαζεύεις το τελικό λαμπερό αποτέλεσμα, σου δημιουργεί μια ανυπέρβλητη αίσθηση ηρεμίας και διασκέδασης. Ίσως ο κόσμος να είναι ένα χάος, αλλά κάπου εκεί έξω κάποιος άνθρωπος παίρνει ένα παλιό, κατεστραμμένο ζευγάρι Stan Smiths και τα κάνει να μοιάζουν σαν να βγήκαν έξω από το κουτί.

Αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, άλλα εμείς λατρεύουμε και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τα βλέπουμε. Οπότε δεδομένου πως είναι μια αρκετά αγχωτική περίοδος, έχουμε επιλέξει κάποια από τα καλύτερα βίντεο επισκευής παπουτσιών, και ελπίζουμε να τα απολαύσετε όσο εμείς.

1. Η κατασκευή του COMME des GARÇONS x Converse θα ζεστάνει την καρδιά σου



2. Αυτά τα Vans με δέρμα suede, δέχονται το full spa treatment



3. Δες και αυτήν την καταπληκτική επισκευή των ακριβών sneakers Jordans



4. Δεν νομίζουμε να έχεις δει ποτέ ένα ζευγάρι Dr. Martens πιο καθαρά από αυτό



5. Δεν θα αναγνωρίσεις αυτό το ζευγάρι Nike στο τέλος του βίντεο



6. Σου υποσχόμαστε ότι αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή λάμψη παπουτσιών που έχεις δει ποτέ



7. Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στην λίστα το makeover αυτών των Gucci loafers



Δες επίσης: Πώς οι κάλτσες έγιναν ο αναπάντεχος ήρωας της μόδας μέσα στην καραντίνα