Το «κόλπο» για να είσαι κομψή ακόμα και για τους κωδικούς του lockdown

Το «κόλπο» για να είσαι κομψή ακόμα και για τους κωδικούς του lockdown

Η λύση βρίσκεται στο ρούχο που φοράς περισσότερο τον χειμώνα.

Η αλήθεια είναι ότι στην παρούσα φάση πολλές εξόδους δεν έχουμε. Στην πλειοψηφία του χρόνου θα μείνουμε στο σπίτι και μόνο με την αποστολή των έξι γνώριμων πια κωδικών μπορούμε να το αποχωριστούμε ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες για την καθημερινότητα δουλειές μας. Και, αν δεν πάμε στο σούπερ μάρκετ ή στο φαρμακείο, σίγουρα κάποια στιγμή θα στείλουμε το «6» για να περπατήσουμε λίγο και να φροντίσουμε και τις ανάγκες μας για κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και κατά αυτά τα σύντομα διαστήματα θέλουμε να παραμένουμε κομψές, γιατί τέτοιες λεπτομέρειες επιδρούν θετικά στην ψυχολογία μας ακόμα και να μην το καταλαβαίνουμε.

Έχεις παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ένα trend που υπάρχει στο κομμάτι της ένδυσης και αφορά στα πανωφόρια; Δεν είναι λίγες οι διάσημες που το έχουν υιοθετήσει, αλλά, πλέον, μπορείς να το δεις ακόμα και στις πιο καθημερινές εμφανίσεις. Φυσικά, μιλάμε για τη ζώνη στη μέση. Όταν ένα πανωφόρι συνοδεύεται από ένα τέτοιο στοιχείο, πέρα από το καθαρά στυλιστικό κομμάτι της υπόθεσης -που μπορεί να περιλαμβάνει αγκράφες, μεταλλικά και ιριδίζοντα στοιχεία- βοηθάει και στην ανάδειξη του σώματος τονίζοντας την περιοχή της μέσης.

Οι φωτογραφίες που βρίσκονται στην παρακάτω gallery θα σου δώσουν ιδέες για τις επόμενες εμφανίσεις σου, ακόμα και για το σύντομο χρονικό διάστημα των μηνυμάτων.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 πλεκτές ζακέτες για να δημιουργήσεις τα καλύτερα comfy looks