Νέος Μήνας, Νέα Looks: 6 υπέροχα outfits για να φορέσεις φέτος τον Δεκέμβριο

Sabine Camhi
Νέος Μήνας, Νέα Looks: 6 υπέροχα outfits για να φορέσεις φέτος τον Δεκέμβριο

Δεν θέλει πολλή προσπάθεια, απλά λίγες ιδέες που θα σε κινητοποιήσουν να ξαναβρείς την όρεξή σου για styling.

Ο Δεκέμβριος φέτος θα είναι σίγουρα μοναδικός. Οι μέρες μας και οι συνηθισμένες μας δραστηριότητες καθορίζονται από κυβερνητικές αποφάσεις που συνεχώς αλλάζουν – πού μπορείς να πας και με ποιον, πόση ώρα μπορείς να μείνεις και τι επιτρέπεται να κάνεις μέσα σε αυτό το διάστημα – και το τι θα φορέσεις μπορεί να σου φαίνεται εντελώς ασήμαντο αλλά είναι αυτό που διαφοροποιεί τη μία μέρα από την άλλη.

Παρολ’ αυτά, αν μας έμαθε κάτι αυτός ο χρόνος, είναι ότι τα μικρά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. Και ένα από αυτά τα πράγματα που μπορεί να σε κάνουν χαρούμενη είναι το να ντυθείς ωραία. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αγοράσεις κάτι καινούργιο για να αισθανθείς όμορφα – σου υποσχόμαστε πως ακόμα και η πιο «βιαστική βουτιά» στην γκαρνταρόμπα σου θα σου φτιάξει την ημέρα, ακόμη και αν μείνεις σπίτι. Ένα άνετο και ωραίο outfit μπορεί να αλλάξει το mood σου, αρκετά για να σε στηρίξει σε κάποιες απαιτητικές διαδικτυακές συναντήσεις, να σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα στη σύντομη βόλτα σου γύρω από το τετράγωνο, ή απλά για να σε βοηθήσει να έχεις ποιοτικό «me time». Οι ψυχολόγοι επίσης συμφωνούν πως τα ρούχα επηρεάζουν τα συναισθήματά μας. Άρα, κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, ο οποίος είναι ένας από τους δυσκολότερους μήνες της φετινής χρονιάς, θα είναι πολύ σημαντικό να βρεις σύνολα που θα σου δώσουν χαρά.

Τα looks παρακάτω, μπορείς να το φορέσεις τώρα τον Δεκέμβριο αλλά και τους επόμενους μήνες που έρχονται το 2021. Κάποια είναι super-casual, άλλα πιο σοφιστικέ. Εμπνεύσου λοιπόν από αυτά τα 6 υπέροχα outfits και η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο εύκολη!

Δες επίσης: Style Update: 6 τρόπoι να φορέσεις τη mini φούστα σου τον χειμώνα