Μια ματιά στη διαχρονικά κομψή γκαρνταρόμπα της Victoria Beckham

Sabine Camhi
Μια ματιά στη διαχρονικά κομψή γκαρνταρόμπα της Victoria Beckham

Το στυλ της σταρ μας εμπνέει πάντα!

Η Victoria Beckham είναι μία από τις γυναίκες που μέσα στα χρόνια το στυλ της έχει εξελιχθεί τρομέρα. Έχει υπάρξει μια τεράστια «μεταμόρφωση» από την εποχή που ήταν μέλος του γυναικείου ποπ συγκροτήματος, Spice Girls, μέχρι σήμερα που είναι σχεδιάστρια μόδας και style icon. Γι’ αυτό και θα ρίξουμε μια ματιά στην γκαρνταρόμπα της Victoria Beckham για να δούμε τα καλύτερα σύνολά της στο Instagram και να καταλάβουμε αυτήν της την «πρόοδο».


https://www.instagram.com/p/BrQK5ErAHBN

Σχεδιάστρια, σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών

Τα τελευταία χρόνια, η γυναίκα του πρώην ποδοσφαιριστή, David Beckham, έχει προσέξει πολύ την εμφάνισή της και έχει καταφέρει να γίνει η γκουρού του στυλ και μία πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας.


https://www.instagram.com/p/BsSkot6Aiqj

Ωστόσο, βρίσκει πάντα χρόνο για τα παιδιά της. Ο Brooklyn Beckham, ο μεγαλύτερος γιος της, είναι φωτογράφος και μοντέλο. Τον έχουμε δει σε πολλές καμπάνιες, όπως για παράδειγμα του οίκου Burberry και πρόσφατα αρραβωνιάστηκε την Nicola Peltz. O Romeo Beckham, ο οποίος είναι 18, είναι επίσης μοντέλο και τραγουδιστής. Ο 15-χρονος γιος τους, ο Cruz Beckham, έδειξε και αυτός τις φωνητικές του ικανότητες και η Harper έχει και εκείνη μια πολύ ζηλευτή γκαρνταρόμπα γεμάτη με χαριτωμένα φορέματα.


https://www.instagram.com/p/B2buyE1JfhC

Το στυλ της Victoria Beckham

Η Βρετανή σχεδιάστρια δείχνει σοφιστικέ ακόμα και όταν φοράει ένα τζιν και μια μπλούζα, όπως για παράδειγμα αυτή που σχεδίασε σε συνεργασία με τον Elton John για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.


https://www.instagram.com/p/CHz9w38JLIW

Τα outfits της είναι πάντα μοντέρνα, χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Τα παντελόνια της, για παράδειγμα, είναι ψηλόμεσα, με φαρδιά μπατζάκια και είναι μακρύτερα από τα συνηθισμένα. Είτε τα φορέσει με μπαλαρίνες είτε με sneakers τα παντελόνια της έχουν ένα contemporary feel.

Επιπλέον, η σχεδιάστρια έχει ένα πραγματικό βρετανικό στυλ. Με άλλα λόγια, τίποτα δεν είναι υπερβολικό, όπως και τα μαλλιά της που είναι πάντα λίγο ακατάστατα. Ένα από τα καλύτερα looks της Victoria Beckham είναι το outfit που φόρεσε στον γάμο του Prince Harry και της Meghan Markle, ένα απλό και απίστευτα κομψό μπλε σκούρο φόρεμα με ιδιαίτερα κοψίματα.


https://www.instagram.com/p/B4w1PJSpXOD

Δείχνει λαμπερή με παντελόνια με πιέτες και με πατσγουόρκ τζιν του στυλ της δεκαετίας του ’70, τα οποία μπορεί να φορέσει με ένα ριγέ πουλόβερ από τη δική της συλλογή S/S 2021.


https://www.instagram.com/p/CFW7ltDJpCz

Πάνω από όλα, τα oversized πλεκτά είναι από τα αγαπημένα μας κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της.


https://www.instagram.com/p/CHU9j3Ipq8c

Μας αρέσει πολύ και αυτό το χειμωνιάτικο και πολύ κομψό look. Έχουμε ερωτευτεί αυτήν τη φανταστική ζώνη.


https://www.instagram.com/p/CGKFnZ4Jgis

Για να συνοψίσουμε, πιστεύουμε πως και εσύ πρέπει να μπεις στο Instagram λογαριασμό της Victoria. Θα σου δώσει πολλή έμπνευση αν είσαι από τις γυναίκες που φοράς κομψά και μοντέρνα outfits στο γραφείο και αν ψάχνεις ιδέες για ωραία looks ακόμα και για μέσα στο σπίτι.

Δες επίσης: Δες τους πιο trendy τρόπους για να φορέσεις το μαντήλι σου