Tέσσερις κομψοί τρόποι για να φορέσεις τον μπερέ σαν αυθεντική Γαλλίδα (video)

Tέσσερις κομψοί τρόποι για να φορέσεις τον μπερέ σαν αυθεντική Γαλλίδα (video)

Αν θες να φορέσεις κάτι λιγότερο casual από τον αγαπημένο σου σκούφο, δες αυτό το video.

Αυτές τις γιορτινές μέρες που η θερμοκρασία πέφτει έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε δύο πράγματα: πρώτον να φορέσουμε χωρίς καμία ενοχή όλα εκείνα τα «κιτς» αξεσουάρ με γούνα που λατρεύουμε να «μαζεύουμε» στην γκαρνταρόμπα μας και δεύτερον να αρχίσουμε να φοράμε καπέλα για να κρατάμε το κεφάλι μας ζεστό όταν πατάμε το #6 για να κάνουμε τον περίπατό μας χωρίς κανείς να μας κοιτάει περίεργα στον δρόμο.

Και επειδή φέτος είναι της μόδας οι μπερέδες, μπορούμε να φορέσουμε χωρίς να νιώσουμε υπερβολικά ντυμένες, το αγαπημένο αξεσουάρ των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη, των Γαλλίδων. Μάλιστα στο παρακάτω video βλέπουμε ότι υπάρχουν παραπάνω από ένας τρόπος για να σταθεί ο μπερέ στα μαλλιά σου. Μπορείς να τον φορέσεις κλασικά, στο πλάι, ανάποδα αφήνοντας κενό μπροστά στο κούτελό σου και όπως αλλιώς θα δεις πατώντας το play.

Όποιον από τους παραπάνω και να επιλέξεις θα θυμίζεις τα Parisian girls που βλέπαμε πριν από λίγο καιρό στη σειρά «Emily in Paris» και ζηλεύαμε για το ανεπιτήδευτο στυλ τους και την αβίαστη κομψότητά τους. Tres chic!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Λαμπερές φούστες για τις ημέρες των εορτών