Πέντε tips για να δείχνεις πιο λεπτή με το αγαπημένο σου παντελόνι

Πέντε tips για να δείχνεις πιο λεπτή με το αγαπημένο σου παντελόνι

Γιατί όλες έχουμε εκείνο το αγαπημένο παντελόνι που δε σταματάμε να φοράμε.

Φυσικά και μας αρέσει να πειραματιζόμαστε με το στυλ μας. Είναι ένας τρόπος να εξελισσόμαστε και να κρατάμε το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα για να μπορούμε να κάνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς. Η «γρήγορη μόδα» έχει εντείνει αυτή μας την επιθυμία, αφού, με το λανσάρισμα νέων σχεδίων ξανά και ξανά, τα τελευταία μας αποκτήματα παλιώνουν και μοιάζουν σαν να τα έχουμε αιώνες.

Μέσα σε αυτήν τη συνεχή ανάγκη ανανέωσης, υπάρχουν μερικά ρούχα που κατέχουν μία πιο ξεχωριστή και μόνιμη θέση στην ντουλάπα μας. Αυτά που μπορεί να μετράνε χρόνια ζωής στο ράφι, γιατί τα επιλέγουμε συχνά-πυκνά για να δημιουργήσουμε τα outfits που φοράμε καθημερινά εντός και εκτός σπιτιού. Τα classics μας.

Ας πάρουμε, για παράδειγμα, το αγαπημένο μας παντελόνι. Γενικά τα παντελόνια είναι τα bottoms που μας προσφέρουν πρακτικότητα και μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε πολλούς συνδυασμούς ρούχων σε πολλές περιστάσεις. Οπότε, δεν είναι να απορείς που υπάρχει ένα συγκεκριμένο, είτε αυτό είναι denim είτε δερμάτινο είτε chinos, κλπ, που σκεφτόμαστε κατευθείαν όταν πρόκειται να ντυθούμε.

Τι θα έλεγες, όμως, αν το αγαπημένο σου παντελόνι μπορούσε να σε κάνει να δείχνεις πιο λεπτή; Κι όμως αυτό μπορεί να συμβεί, ακολουθώντας μερικά tips σχετικά με το styling και το matching.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τα δεις.

Διάβασε επίσης: Tσέκαρε αυτές τις πέντε τολμηρές και sexy τάσεις που θα βλέπεις παντού το 2021