Μπορείς να φτιάξεις την ιδανική ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μόνο με 5 κομμάτια

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μπορείς να φτιάξεις την ιδανική ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μόνο με 5 κομμάτια

Ίσως τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου!

Σε περίοδο πανδημίας μία «επιτυχημένη» ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα δεν θεωρείται εκείνη που έχει τα πιο fashionable κομμάτια, που έχει ακολουθήσει όλα τα spring trends της σεζόν και έχει υιοθετήσει ήδη τις τάσεις των επόμενων μηνών. Μία «επιτυχημένη» γκαρνταρόμπα είναι εκείνη που με λίγα και βασικά κομμάτια μπορεί να μας προσφέρει πολλά, κομψά και άνετα σύνολα, βασισμένα στη διαχρονικότητα και στη θηλυκότητα που δεν υποκύπτει σε εφήμερα trends. Γιατί μπορεί όλες να ανυπομονούμε να βγούμε από αυτό το «αέναο» lockdown αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλίστριες και να συνειδητοποιήσουμε πως και τους επόμενους μήνες ίσως η κατάσταση παραμείνει ως έχει.

Και εκεί προκύπτει το άλλο, μεγάλο ερώτημα: με μηδενικές εξόδους, κλειστή την εστίαση και καθεστώς τηλεργασίας πού μπορείς να φορέσεις τα πιο hot και εξεζητημένα κομμάτια της άνοιξης; Πουθενά είναι η απάντηση και γι΄ αυτό η capsule γκαρνταρόμπα που προτείνουμε στην παρακάτω gallery και αποτελείται μόνο από 5 fashion items, είναι ό,τι πρέπει για αυτήν την περίοδο επαναπροσδιορισμού των αναγκών και των προτεραιοτήτων μας.

Σοφιστικέ πουκάμισα, ρομαντικά φορέματα και φυσικά classy trench coats, βρίσκονται πρώτα στη λίστα με τις επικείμενες αγοράς μας. Αν, φυσικά, εσύ έχεις ήδη όλα τα παραπάνω τσέκαρε σε ποια άλλα ρούχα αξίζει να επενδύσεις αυτήν την «περίεργη» νέα εποχή. Από την πανδημία θα βγούμε σύντομα, τουλάχιστον όταν το κάνουμε θα συνεχίσουμε τα φοράμε τα all time classic ρούχα που αποκτήσαμε τώρα και, δεν μπορείς να πεις, είναι και αυτό μία μορφή «κέρδους».
Δες επίσης: Screen Style: Τα πουκάμισα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε ένα Zoom call πρέπει να γίνουν δικά σου