Πέντε τάσεις στα jeans για την άνοιξη του 2021 που αξίζουν την προσοχή σου

8 SHARES

Αυτά είναι τα cool ανοιξιάτικα denim trends που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα!

Το denim είναι ένα υλικό που ποτέ δεν έχει βγει εκτός μόδας. Σήμερα, τα jeans είναι τα απόλυτα 'wardrobe staples' με σταθερή αξία και μπορούμε να τα συμπεριλάβουμε στο καθημερινό μας ντύσιμο, στο πώς ντυνόμαστε για τη δουλειά, για να βγούμε βόλτα κτλ.

Παρόλο που ένα μεγάλο κομμάτι του 2020 τα έσπρωξε στο περιθώριο (αφού οι oversized φόρμες και οι πιτζάμες έγιναν πλέον τα αγαπημένα μας κομμάτια και γέμισαν το μπροστινό μέρος της ντουλάπας μας), ακόμη και τότε, εντοπίσαμε μερικές τάσεις στα jeans που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας. Σκέψου τα skinny jeans, τα baggy και τα σκισμένα. Το 2021, όλοι οι μεγάλοι οίκοι παρουσίασαν στις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 ντένιμ παντελόνια, οπότε, θα έχουμε την ευκαιρία να πειραματιστούμε φέτος με μερικά πιο φρέσκια κομμάτια αλλά και τα κλασικά παλιά.

Άλλωστε, μετά από αρκετούς μήνες μέσα στο σπίτι φορώντας μόνο loungewear ρούχα, ένα καινούργιο jean είναι ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτούμε την άνοιξη που θα κάνει την εμφάνισή της πολύ σύντομα. Συνέχισε, λοιπόν ,στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα 5 πιο hot denim trends, στα οποία αξίζει να επενδύσεις όταν με το καλό θα μπορούμε και πάλι να κυκλοφορούμε ελεύθεροι στην πόλη.

8 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ