Τα ριγέ rugby T-shirts είναι η νέα τάση που ανέδειξε το Instagram

Sabine Camhi
Τα ριγέ rugby T-shirts είναι η νέα τάση που ανέδειξε το Instagram

Θα δώσουν ένα sporty twist στα θηλυκά σου σύνολα!

Θα το παραδεχτούμε, ξέρουμε ότι το παιχνίδι υπάρχει, αλλά δεν θα μπορούσαμε να θυμηθούμε ούτε έναν κανόνα ούτε ένα στοιχείο για το ράγκμπι. Ωστόσο, το rugby T-shirt trend που είδαμε παντού στο Instagram feed μας τις τελευταίες μέρες μας τράβηξε την προσοχή.

Παραδοσιακά, η μπλούζα είναι μακρυμάνικη με ρίγες και έναν λευκό γιακά – παρόμοια με ένα polo top, δηλαδή – και χρησιμεύει ως στολή για την ημέρα του παιχνιδιού. Όμως, τώρα τελευταία, οι influencers και τα μοντέλα έχουν αποδείξει ότι το αθλητικό μπλουζάκι μπορεί να φορεθεί και σε πολλές άλλες περιστάσεις.


https://www.instagram.com/p/B5OAu9go4G4

Φυσικά, ενώ ένα rugby Τ-shirt εμφανίζεται πιο συχνά στο γήπεδο, υπάρχουν πολλά άλλε στιγμές που περιλαμβάνουν αυτό το top. Για παράδειγμα, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα φόρεσε ένα γαλάζιο με ανοιχτό ροζ, rugby Τ-shirt το 1997 και το συνδύασε με ένα λευκό παντελόνι και παπούτσια στην ίδια παστέλ απόχρωση. Όσον αφορά τις πασαρέλες, τα rugby tops έχουν εμφανιστεί σε (σχετικά) πρόσφατες συλλογές, όπως αυτή του Alexander Wang για την σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 και της Stella McCartney για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019.

Το ίδιο oversized μπλουζάκι το βλέπουμε φορεμένο και πάνω σε πολλά μοντέλα. Η Kendall Jenner, για παράδειγμα, φόρεσε ένα rugby Τ-shirt από τον οίκο JW Anderson μεταξύ δύο show κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2020, ενώ το 2018 η Bella Hadid φόρεσε ένα rugby top από τον οίκο Ralph Lauren όσο βρισκόταν στην Φρανκφούρτη.


https://www.instagram.com/p/BkgCrssnW4G

Παρακάτω, βρες τα rugby shirt outfits που αποθηκεύσαμε στο Instagram. Μην εκπλαγείς αν θελήσεις και εσύ να αγοράσεις ένα για τον εαυτό σου, ακόμα κι αν γνωρίζεις ελάχιστα για το άθλημα.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα must have παπούτσια από τη συνεργασία Ugg x Molly Goddard