Τα animal prints θα τα φοράμε ξανά και ξανά το 2021

Sabine Camhi
Τα animal prints θα τα φοράμε ξανά και ξανά το 2021

Η τάση που αγαπήσαμε παραμένει και φέτος!

Πριν μερικά χρόνια ήταν σχεδόν αδύνατο να βγεις έξω χωρίς να φορέσεις κάτι με λεοπάρ print. Αυτό το animal print trend καθιερώθηκε τη δεκαετία του ‘50 και συνέχισε να είναι πολύ δημοφιλής για πολλά χρόνια ενώ άλλα μοτίβα ξεκίνησαν να κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας σιγά σιγά τα επόμενα χρόνια, όπως το ζεβρέ και το τιγρέ. Αλλά σταδιακά, όπως και οι περισσότερες τάσεις, η τρέλα με αυτό το print φάνηκε να σβήνει. Αυτό βέβαια ίσχυε μέχρι που το street style των Εβδομάδων Μόδας και το Instagram απέδειξαν ότι, για το 2021, το animal print trend θα κάνει ένα δυνατό comeback.

Αυτή η δυναμική επιστροφή θα μπορούσε εν μέρει να εξηγηθεί από το γεγονός πως πολλοί άνθρωποι ανυπομονούν να ταξιδέψουν. Τα animal prints είναι συνώνυμα με την επιθυμία να ξεφύγεις και να βιώσεις την ενέργεια των εξωτικών χωρών και της κουλτούρας τους.

Επίσης, ένα από τα πλεονεκτήματα του animal print είναι πως έχεις πάρα πολλές επιλογές. Πρέπει όμως να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε ένα κομμάτι κάθε φορά, αν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση και εσύ σωστά. Γι’ αυτό, δες παρακάτω πώς το υιοθέτησαν κάποιες influencers για να πάρεις και εσύ έμπνευση για τις δικές σου εμφανίσεις.

Δες επίσης: Oι ιστορίες πίσω από τα πιο παραμυθένια βασιλικά νυφικά έτσι όπως τις εξιστόρησαν οι σχεδιαστές τους