Matching set: Πώς η αγαπημένη μας τάση θα ανανεωθεί αυτήν την άνοιξη

Sabine Camhi
Matching set: Πώς η αγαπημένη μας τάση θα ανανεωθεί αυτήν την άνοιξη

Τα must-have κομμάτια της σεζόν!

Το matching set trend είναι μία από αυτές τις τάσεις που εξελίσσονται με τον χρόνο. Αν σκεφτείς σχεδόν οποιαδήποτε περίοδο στη μόδα, υπήρχε ένα σετ που αντικατόπτριζε τη διάθεση της εποχής. Για τη δεκαετία του '60 και του '70, για παράδειγμα, βλέπαμε μπλούζες με έντονα prints και ασορτί παντελόνια ή σορτσάκια από κάτω. Ή θυμήσου τη δεκαετία του ’90, όταν τα μινιμαλιστικά πουκάμισα και οι φούστες ήταν παντού. Και αυτήν τη στιγμή, με τον κόσμο να περιμένει με ανυπομονησία το τέλος της καραντίνας και την ασφαλή επιστροφή στον έξω κόσμο, ένα σέξι matching set είναι ό,τι πρέπει.


https://www.instagram.com/p/CJv7OQknXpu

Οι σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο απογείωσαν τη δημιουργικότητά τους τις συλλογές για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021, και ενσωμάτωσαν τα έντονα χρώματα και τα cut-outs στο κλασικό two-piece set. Τα έξυπνα cut-outs, όπως τα είδαμε στον οίκο Jacquemus, έχουν ήδη χαρακτηριστεί ως κορυφαία τάση για τη σεζόν. Επίσης, κρίνοντας από τους πράσινους κορσέδες και τις μίνι φούστες στο brand LaQuan Smith, βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα: αν χρειάζεσαι ένα καινούργιο going-out look, επίλεξε ένα co-ord set.

Στην gallery παρακάτω, δες πώς τα κορίτσια της μόδας στο Instagram έχουν υιοθετήσει αυτήν την τάση, λοιπόν, για να πάρεις και εσύ έμπνευση.

Δες επίσης: Τα animal prints θα τα φοράμε ξανά και ξανά το 2021