Οκτώ influencers που πρέπει να ακολουθήσεις αν φοράς medium-large

Sabine Camhi
Οκτώ influencers που πρέπει να ακολουθήσεις αν φοράς medium-large

Θα σου δώσουν έμπνευση για outfits όλο τον χρόνο!

Ξέρουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που λέμε ότι η σχέση μας με τη μόδα είναι μια κατάσταση αγάπης-μίσους. Για παράδειγμα, μας αρέσει πολύ να ενημερωνόμαστε σχετικά με τις νέες τάσεις και να δημιουργούμε καινούργιους συνδυασμούς για outfits. Ωστόσο, δεν μας αρέσει όταν τα brands φτιάχνουν ρούχα που δεν μας χωράνε ή απλώς παρουσιάζουν τα κομμάτια τους μόνο πάνω σε ένα συγκεκριμένο σωματότυπο (λεπτές, ψηλές) αφήνοντας όλες εμάς τις υπόλοιπες να μαντέψουν πως αυτά θα έδειχναν πάνω μας. Η έλλειψη εκπροσώπησης διαφορετικών τύπων σώματος υπήρξε πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό στον χώρο της μόδας και μια ομάδα που συχνά παραλείπεται είναι οι άνθρωποι που φοράνε medium-large.

Πόσο συχνά μπαίνουμε σε μια ιστοσελίδα και βλέπουμε ρούχα πάνω σε κάποια που είναι μέγεθος 38-40; Και πόσο συχνά εντοπίζουμε ένα mid-size μοντέλο στην πασαρέλα; Είναι σπάνιο και ταυτόχρονα είναι και περίεργο, επειδή ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού ανήκει ακριβώς σε αυτήν την κατηγορία.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές influencers που καλύπτουν αυτό το κενό που υπάρχει στην αγορά. Εκφράζουν το προσωπικό τους στυλ, μοιράζονται fashion hacks και τις προτάσεις τους για ψώνια και μας δίνουν πολλές ιδέες για outfits για οποιαδήποτε φοράει medium-large. Οπότε, αν αναρωτήθηκες ποτέ «αλλά πως θα δείχνει αυτό το ρούχο πάνω μου;» όσο κοίταζες τα καινούργια fashion items σε μια ιστοσελίδα, παρακάτω θα βρεις 8 γυναίκες που φοράνε medium-large για να ακολουθήσεις το συντομότερο δυνατόν.

Δες επίσης: Matching set: Πώς η αγαπημένη μας τάση θα ανανεωθεί αυτήν την άνοιξη

DPG Network